امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

(16-04-2020، 15:34)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب الان شما بهم بگو قتل بده؟
قاتل گناهکاره اما دفاع از خود هم گناهه؟!
هرچیزی به نسبت و شرایطی که داره خوب یا بد بودنشو توجیه می کنه
حرف شما درست نبود و ما هم لازم دیدیم از جنسیت و حقوقی که داشت پایمال می سد دفاع کردیم!
مشکل شما الان سلامه؟
سلام خوبین؟
الان حل شد؟
بی ادبی من رو ببخشین که نتونستم اصول اخلاقیمو بذارم زیر پام!
این فقط یه بهونه ست
هرکس کار خودشو درست کنه دنیا درست میشه!
نه تنها من , بلکه محمد و هیچکس به سلام و احوال پرسی شما نیاز نداره ک , واسه رسوندن شخصیت و ادب خود طرفه به نظرم , به جا کسر شان شدن !
حقوق پایمال؟! ار یو کیدینگ می؟ D:
شرمنده دگ من اون زمان نبودم که به پیامبر بگم داری اشتباه میکنی میتونی بری عراق خودت حضورا بگی بهش
من و محمد مسلمونیم , و اعتقاد داریم
شما میتونی نظر خودتو به کسی تحمیل کنی ک فمنیست و جویا حقوق زنان اروپایی باشه
اشتباه نکن اینجا ایرانه و رسما اسلامی
و اگر ما میگفتیم اره محمد یا اره کوروش دخترا مال فلانن و اینا بعله
ولی شرمنده اگ با نقل قول پیامبر حقوق شما پایمال میشه!
نقل قول ربطی ب عقیده شخصی نداره
ب جا سریع خوندن و رپلای کردن دوسه باری بخون پلیز !
 سپاس شده توسط setayesh-
آگهی
(16-04-2020، 15:37)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:37)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:36)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:35)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
خوبین؟
چه خبرا؟؟

سلام به روح ماهت  Heart  Angel

سلام عشقولی من
حالت خوبه؟
ا
نه حالم زیاد خوب نیس

ای بابا
اخه چرا؟ crying
[/quote]
همش دارم ســـــــرفه میکنـــم
دیگه برام جونی نموندع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط setayesh-
خدا کمدینو دنیا بهترین جوکش هه هه هه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Faust ، setayesh-
(16-04-2020، 15:39)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:37)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:37)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:36)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:35)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
خوبین؟
چه خبرا؟؟

سلام عشقولی من
حالت خوبه؟
ا
نه حالم زیاد خوب نیس

ای بابا
اخه چرا؟ crying
دیگه برام جونی نموندع
[/quote]

عیب نداره حالت خوب میشه
836groung2ng2
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
(16-04-2020، 15:41)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:39)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عشقولی من
حالت خوبه؟
ا
نه حالم زیاد خوب نیس

ای بابا
اخه چرا؟ crying
دیگه برام جونی نموندع

عیب نداره حالت خوب میشه
836groung2ng2
[/quote]

Telegh_24Telegh_00
نآشناس
 سپاس شده توسط setayesh-
(16-04-2020، 15:42)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:41)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عشقولی من
حالت خوبه؟
ا
نه حالم زیاد خوب نیس

ای بابا
اخه چرا؟ crying
دیگه برام جونی نموندع

عیب نداره حالت خوب میشه
836groung2ng2

Telegh_24Telegh_00
[/quote]

Big Grin Big Grin
دیگه چه خبرا؟؟
مغـرور نیستـَـم!
(16-04-2020، 15:39)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:34)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب الان شما بهم بگو قتل بده؟
قاتل گناهکاره اما دفاع از خود هم گناهه؟!
هرچیزی به نسبت و شرایطی که داره خوب یا بد بودنشو توجیه می کنه
حرف شما درست نبود و ما هم لازم دیدیم از جنسیت و حقوقی که داشت پایمال می سد دفاع کردیم!
مشکل شما الان سلامه؟
سلام خوبین؟
الان حل شد؟
بی ادبی من رو ببخشین که نتونستم اصول اخلاقیمو بذارم زیر پام!
این فقط یه بهونه ست
هرکس کار خودشو درست کنه دنیا درست میشه!
نه تنها من , بلکه محمد و هیچکس به سلام و احوال پرسی شما نیاز نداره ک , واسه رسوندن شخصیت و ادب خود طرفه به نظرم , به جا کسر شان شدن !
حقوق پایمال؟! ار یو کیدینگ می؟ D:
شرمنده دگ من اون زمان نبودم که به پیامبر بگم داری اشتباه میکنی میتونی بری عراق خودت حضورا بگی بهش
من و محمد مسلمونیم , و اعتقاد داریم
شما میتونی نظر خودتو به کسی تحمیل کنی ک فمنیست و جویا حقوق زنان اروپایی باشه
اشتباه نکن اینجا ایرانه و رسما اسلامی
و اگر ما میگفتیم اره محمد یا اره کوروش دخترا مال فلانن و اینا بعله
ولی شرمنده اگ با نقل قول پیامبر حقوق شما پایمال میشه!
نقل قول ربطی ب عقیده شخصی نداره
ب جا سریع خوندن و رپلای کردن دوسه باری بخون پلیز !
به قول خود شما اونایی که منو می شناسن می دونن ادبم در چه حده و می تونین برین از دونه دونه شون بپرسین که منو به چی می شناسن!
پیامبر خودش تا جایی که من میدونم حامی حقوق زنان بوده وگرنه مانع قتل دخترا نمی شد
مگر اینکه شما خوب قرآنو نخونده باشین!
منم مسلمونم و هیچ کدوم از اون قواعدی که اعتقاد دارم مخالف دین اسلام نیست و موافق حقوق بشره
من هم گفتم بهتره کامل برین اون نقل قولو و دلیلشو بخونین!
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Medusa ، setayesh- ، Faust
(16-04-2020، 15:43)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:42)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ا
نه حالم زیاد خوب نیس

ای بابا
اخه چرا؟ crying
دیگه برام جونی نموندع

عیب نداره حالت خوب میشه
836groung2ng2

Telegh_24Telegh_00

Big Grin  Big Grin
دیگه چه خبرا؟؟
[/quote]

میگذرع
نآشناس
 سپاس شده توسط setayesh-
(16-04-2020، 15:44)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:43)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا
اخه چرا؟ crying
دیگه برام جونی نموندع

عیب نداره حالت خوب میشه
836groung2ng2

Telegh_24Telegh_00

Big Grin  Big Grin
دیگه چه خبرا؟؟

میگذرع
[/quote]

ای بابا crying
مغـرور نیستـَـم!

(16-04-2020، 15:36)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
خوبین؟
چه خبرا؟؟

سلام
خوب
تو خوبی

سلام نفسی
دلم برات یه ذره شده بود
منم خوبم مرسی
چه خبرا؟

منم عزیزم Heart
سلامتی
خونه خونه خونه
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط setayesh-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان