امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

(16-04-2020، 15:44)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول خود شما اونایی که منو می شناسن می دونن ادبم در چه حده و می تونین برین از دونه دونه شون بپرسین که منو به چی می شناسن!
پیامبر خودش تا جایی که من میدونم حامی حقوق زنان بوده وگرنه مانع قتل دخترا نمی شد
مگر اینکه شما خوب قرآنو نخونده باشین!
منم مسلمونم و هیچ کدوم از اون قواعدی که اعتقاد دارم مخالف دین اسلام نیست و موافق حقوق بشره
من هم گفتم بهتره کامل برین اون نقل قولو و دلیلشو بخونین!
الان من نمیفهمم چه ربطی به قتل داره :| D:
کاملش به قول خودتون همون تقسیم مساوی و عدالت بوده
منم گفتم کسی که پول و مدیریت نداره اصولا همچین کاری نمیکنه که 4 تا زن بگیره
واقعا نمیدونم مشکل شما کجاس
 سپاس شده توسط setayesh-
آگهی
(16-04-2020، 15:47)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:37)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:36)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:35)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
خوبین؟
چه خبرا؟؟

سلام
خوب
تو خوبی

سلام نفسی
دلم برات یه ذره شده بود
منم خوبم مرسی
چه خبرا؟

منم عزیزم Heart
سلامتی
خونه خونه خونه

اره دیگه منم اینقدر نشستم خونه دیگه نمیتونم بیام بیرون
البته خونه خونه هم نبودم
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
 سپاس شده توسط red_Queen
(16-04-2020، 15:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:44)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول خود شما اونایی که منو می شناسن می دونن ادبم در چه حده و می تونین برین از دونه دونه شون بپرسین که منو به چی می شناسن!
پیامبر خودش تا جایی که من میدونم حامی حقوق زنان بوده وگرنه مانع قتل دخترا نمی شد
منم مسلمونم و هیچ کدوم از اون قواعدی که اعتقاد دارم مخالف دین اسلام نیست و موافق حقوق بشره
الان من نمیفهمم چه ربطی به قتل داره :|  D:

مثال آوردم
به هرحال حرف درستی نبود
اینو قبول دارین نه؟! ((:
 سپاس شده توسط setayesh- ، Faust
یه سوال اصلا سر چی دارید بحث میکنید؟؟ Huh
مغـرور نیستـَـم!
(16-04-2020، 15:53)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:50)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان من نمیفهمم چه ربطی به قتل داره :|  D:

مثال آوردم
به هرحال حرف درستی نبود
اینو قبول دارین نه؟! ((:
من متوجه نمبشم منظور شما رو دقیقا
اگر من میگفتم این حرفو شاید اشتباه از من بوده باشه
من فقد حرف پیامبر رو نقل قول کردم , اگر این درست نیس از نظر شما دگ فبها :|
 سپاس شده توسط setayesh-
ستـــــــــــــــــــااااااااااااااااااااااااایــــــــــــــشششششششششش 6
دوستتتت اسکول شد رفتتتتتتتتت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط setayesh-
خب چهارتا زن گرفتن دلیل داشته دیگه ._.
قران چندهمسری رو مجاز کرده ولی با شرایط سنگین..که هرکسی هم نمیتونه از پسش بربیاد...قبل اسلام هم چندهمسری رواج داشته...مثلا بت پرستا ده تا همسر داشتن!..پس ترویج چندهمسری به اسلام ربطی نداره...اسلام هرگز به مردا اجازه نداده که برا خودشون حرمسرا تشکیل بدن بلکه اومده براش یه چارچوب و قوانینی قرار داده...
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، setayesh- ، Medusa ، Faust
@ÆMÆշЇÑζ
من این بحثو تموم شده می دونم
شما هم بهتره بحثو تموم کنین ((:
@setayesh-
دیگه تموم شد ((:
 سپاس شده توسط setayesh- ، ÆMÆշЇÑζ ، Medusa ، Faust
(16-04-2020، 15:56)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی اسکول شده؟؟؟؟؟؟؟
ملیکااا؟؟؟؟؟؟؟
مغـرور نیستـَـم!
(16-04-2020، 15:57)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 15:56)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی اسکول شده؟؟؟؟؟؟؟
ملیکااا؟؟؟؟؟؟؟

ارعععععععععععععععععععععععع66666
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط setayesh-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان