امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

Tongue 
(16-04-2020، 18:34)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:32)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:30)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:28)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:26)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم.مرسی Big Grin

ماشالا چه هیکلی
تا چشات دراد. Tongue
هیکلی منظورم ورزشکاری نبود ها 10

منظورم شکمت بود که مثل توب فتبال زده بیرون 14

چشات مشکل داره10
من و بابام و عمه هام همه بدنسازی کار میکنیم Tongue من از خوشتیپ ترینای فامیلم Cool
اومایگاد Tongue Tongue

(16-04-2020، 18:30)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 17:59)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

محمد خوبی سلام

محمد انقدر موضوع زدم با گوسیکه اونجام پاره شده

با گوشی خیلی  سخته اه

خیلی یا کم بازم معذرت خخخخخخخخخخ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ 123
آگهی
(16-04-2020، 18:34)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:30)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 17:59)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

محمد خوبی سلام

با گوشی خیلی  سخته اه

واقعا معذرت همچین حرفه چرتیو میزنک

@sirvan..چجوری شده واقعا ببخشیدا این حرفو زدما

چقدر شما ها مننرفید من منظورم جورابم بود
(16-04-2020، 18:39)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:34)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

محمد خوبی سلام

با گوشی خیلی  سخته اه

واقعا معذرت همچین حرفه چرتیو میزنک

@sirvan..چجوری شده واقعا ببخشیدا این حرفو زدما

چقدر شما ها مننرفید من منظورم جورابم بود

ادامه بده منحرف کننده@sirvan..
ناشناس بگو (;

(16-04-2020، 18:36)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:34)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:30)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:29)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:27)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ƒalleη"
من آنلاینم بعد مدتها .-.

آره آره ^^ ببین چه خوبه اینجوری. D:

احساس عدم امنیت می کنم :/

میفهمم. اوایلش همینجوریه.

وااای فاطیما من حس میکنم دیگه تحمل اینجارو ندارم ((:

اره
منم دارم سعی می کنم کمتر بیام ولی عادته دیگه ((:!
بعد هم راه ارتباطی داریم ^-^

منم این روزا همش مجبورم پای لب تاب باشم، ناخودآگاه کشیده میشم اینجا.

آره همینش خوبه. خیلی خوشحالم برگشتم که دوباره شماها رو دیدم ((:
 سپاس شده توسط sober
یاالله سلام Big Grin
 سپاس شده توسط Medusa
(16-04-2020، 18:34)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:32)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:30)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:28)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:26)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیکلی منظورم ورزشکاری نبود ها 10

منظورم شکمت بود که مثل توب فتبال زده بیرون 14

چشات مشکل داره10
من و بابام و عمه هام همه بدنسازی کار میکنیم Tongue من از خوشتیپ ترینای فامیلم Cool
خوشتیپشون توی پس اونای دیگه باید چی باشن

بدنسازه کی بودی تو
هیکل از دادشت یاد بگیر
اخه بدنسازی یه مشت بهت بزنم میری هوا با برف سال ایند بر میگردی داداشت مویتا و کارها

شوخی کردم در مورد خودت ها مدی نگیر
(16-04-2020، 18:40)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:36)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:34)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:30)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:29)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

اشکال نداره چهار سال نیومدیم اینم می تونیم نیایم
اوهوم خوبه ((:
 سپاس شده توسط Medusa
(16-04-2020، 18:42)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاالله سلام Big Grin

سلام ابجی مدیرم
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(16-04-2020، 18:43)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 18:42)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاالله سلام Big Grin

سلام ابجی مدیرم

خوبی Smile
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(16-04-2020، 18:40)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره

دقیقا عین تو شدم

یاالله سلام Big Grin

علیک سلام
ناشناس بگو (;

سپاس شده توسط Medusa ، کــــــــــⓐرمَن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان