امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

(16-04-2020، 19:23)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:22)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:19)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:16)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Blush

سلام مهسا جونم
خوبی؟؟

مرسی عزیزم خوبم Big Grin
تو خوبی؟؟؟ Heart
منمخوبم میسی
چه خبرا؟

شکر Rolleyes
بی خبر Big Grin
از تو؟
آگهی
(16-04-2020، 19:25)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:18)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:16)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:10)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:04)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=281301&page=2

این تایپک نباید بخوابه
با 'هـ' بگید

ملاک کوچه بازاری بودن رو شرح بده بی زحمت
من نمیدونم کدوما پاپه کدوم کوچه بازاری ._.
مهم نیته 
جواد یساری شماعی زاده و سایر دوستان قبولن
ابی قمیشی و گوگوش پذیرفته نیست 

ایرج و فرهاد و حمیرا و هایده و مهستی و آرتوش پاپ محسوب میشن؟ ._.
فرهاد که مشخصه نیست.
آرتوش! نشنیده بودم اسمشو،بنده خدا تو بچگی اسمش مطمئناََ خیلی آزار دهنده بوده واسش.
شما ارسال کن شعر مورد نظرو واسه تایید تکذیبش دوستان هستن..

ارمنیه بیچاره
اسم خاص خودشونه احتمالا
من فقط اسم می شناسم اهنگاشونو گوش نمیدم ولی اگه چیزی یادم اومد کمک می کنم
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ
@9723380006کجایی پس

@9723370006
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ 136
(16-04-2020، 19:27)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:21)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:17)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:22)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:20)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخ
چیکارش کردی

چون نفهمید چی میگم Telegh_01

خخخخخخخخخخخخخ

اخرش همه چی با فوش تموم میشه و میره

با ادبه
فش نمیده Big Grin

فک نکنم
این بود شوهری ک همون اول میفهمه خواستم چیه؟
 سپاس شده توسط red_Queen
(16-04-2020، 19:27)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:25)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بازی قدیمی بود به اسم سلطان جاده ها
منم بچگیام اهنگ کامیونی میذاشتم میرفتم
تاپیکتو دارمت (:
من اصن ماشینی دوس نداشتم یادش بخیر..
عزیزی.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali
@9723370006
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ 136
 سپاس شده توسط єη∂ℓєѕѕღ
(16-04-2020، 19:27)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:21)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:17)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلااااااااااااامممممممممممم عشقممممممممممم Heart

خوبی غزلم؟؟؟ Big Grin  Heart

خوبم
تو خوبی هاسکیم

خداروشکر
هاسکیتم خوبه Wink  Big Grin

(16-04-2020، 19:21)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:20)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:17)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عشقم  Heart

خوبی نفسم؟؟؟ Big Grin  Heart

عالیییی عزیز
تو خوبی

خداروشکر عشقم Big Grin
اره اره Big Grin  Big Grin  Big Grin
چخبر؟

سلامتی
خونه خونه خونه
امتحان امتحان
انجمن انجمن
گوشی گوشی
فیلم فیلم

خخ
تو چیکارا میکنی

خخخخخخخخخخ
من خونه خونه
درس درس
انجمن انجمن
گوشی گوشی
اهنگ اهنگ
همینا فعلا Big Grin Big Grin
 سپاس شده توسط red_Queen ، ρσєѕɪ
(16-04-2020، 19:31)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:22)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون نفهمید چی میگم Telegh_01

خخخخخخخخخخخخخ

اخرش همه چی با فوش تموم میشه و میره

با ادبه
فش نمیده Big Grin

فک نکنم
این بود شوهری ک همون اول میفهمه خواستم چیه؟

ببین چقد پیچیده گفتی که نفهمیده
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط ρσєѕɪ
تا اومدم بهت گیر بدم خودت اومدی D:
@Itsali
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali
(16-04-2020، 19:29)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:18)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:16)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:10)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملاک کوچه بازاری بودن رو شرح بده بی زحمت
من نمیدونم کدوما پاپه کدوم کوچه بازاری ._.
مهم نیته 
جواد یساری شماعی زاده و سایر دوستان قبولن
ابی قمیشی و گوگوش پذیرفته نیست 

ایرج و فرهاد و حمیرا و هایده و مهستی و آرتوش پاپ محسوب میشن؟ ._.
فرهاد که مشخصه نیست.
آرتوش! نشنیده بودم اسمشو،بنده خدا تو بچگی اسمش مطمئناََ خیلی آزار دهنده بوده واسش.

ارمنیه بیچاره
اسم خاص خودشونه احتمالا
من فقط اسم می شناسم اهنگاشونو گوش نمیدم ولی اگه چیزی یادم اومد کمک می کنم
البته که ما واسه اقلیت ها احترام قائلیم..
من صرفا واسه خوب بودن و دگرگون شدن حال، بوسیله این آهنگا گفتم نباید این تایپک بخوابه ( چون گفتی کمک میکنم اینطور برداشتی کردم [:  )
از اینا رسیدیم به هیراد و همایون
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، red_Queen

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان