امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

(16-04-2020، 19:33)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:27)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:21)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی غزلم؟؟؟ Big Grin  Heart

خوبم
تو خوبی هاسکیم

خداروشکر
هاسکیتم خوبه Wink  Big Grin

(16-04-2020، 19:21)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:20)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی نفسم؟؟؟ Big Grin  Heart

عالیییی عزیز
تو خوبی

خداروشکر عشقم Big Grin
اره اره Big Grin  Big Grin  Big Grin
چخبر؟

سلامتی
خونه خونه خونه
امتحان امتحان
انجمن انجمن
گوشی گوشی
فیلم فیلم

خخ
تو چیکارا میکنی

خخخخخخخخخخ
من خونه خونه
درس درس
انجمن انجمن
گوشی گوشی
اهنگ اهنگ
همینا فعلا Big Grin  Big Grin

واقعا خیلی فعالیم Big Grin
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(16-04-2020، 19:33)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:31)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:27)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:21)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:17)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخخخ

اخرش همه چی با فوش تموم میشه و میره

با ادبه
فش نمیده Big Grin

فک نکنم
این بود شوهری ک همون اول میفهمه خواستم چیه؟

ببین چقد پیچیده گفتی که نفهمیده

خودم بت گفتم چی گفتم توام گفتی میفهمه
(16-04-2020، 19:33)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا اومدم بهت گیر بدم خودت اومدی D:
@Itsali

واقعا چرا؟ :|
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa ، sober
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=281514

! توجه کنید D: 
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(16-04-2020، 19:34)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:33)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:31)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخرش همه چی با فوش تموم میشه و میره

با ادبه
فش نمیده Big Grin

فک نکنم

خخخخخ
اشکال نداره
شاید سرش شلوغ بوده نفهمیده Big Grin Big Grin Big Grin
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط ρσєѕɪ
محدثه کجایی اخه
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ 137
(16-04-2020، 19:36)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:34)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با ادبه
فش نمیده Big Grin

فک نکنم

خخخخخ
اشکال نداره
شاید سرش شلوغ بوده نفهمیده Big Grin  Big Grin  Big Grin

ینی سرش شلوغ باش نمیفهمه؟
 سپاس شده توسط red_Queen
(16-04-2020، 19:30)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@9723380006کجایی پس

@9723370006

مامانم تو اتاق بود Big Grin
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732
(16-04-2020، 19:33)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:29)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:25)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:18)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:16)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهم نیته 
جواد یساری شماعی زاده و سایر دوستان قبولن
ابی قمیشی و گوگوش پذیرفته نیست 

ایرج و فرهاد و حمیرا و هایده و مهستی و آرتوش پاپ محسوب میشن؟ ._.
فرهاد که مشخصه نیست.
آرتوش! نشنیده بودم اسمشو،بنده خدا تو بچگی اسمش مطمئناََ خیلی آزار دهنده بوده واسش.
شما ارسال کن شعر مورد نظرو واسه تایید تکذیبش دوستان هستن..

ارمنیه بیچاره
اسم خاص خودشونه احتمالا
من فقط اسم می شناسم اهنگاشونو گوش نمیدم ولی اگه چیزی یادم اومد کمک می کنم
البته که ما واسه اقلیت ها احترام قائلیم..
من صرفا واسه خوب بودن و دگرگون شدن حال، بوسیله این آهنگا گفتم نباید این تایپک بخوابه ( چون گفتی کمک میکنم اینطور برداشتی کردم [:  )
از اینا رسیدیم به هیراد و همایون

اره خب نمیشه اون بخشو نادیده گرفت
خیلی هم اشعار پرمعنایی داشتن برخلاف الان
بالاخره موسیقی هم پستی و بلندی هایی داشته
همیشه این طور نمی مونه
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Medusa
(16-04-2020، 19:36)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محدثه کجایی اخه

اومدم
https://harfeto.timefriend.net/17100514030732

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان