16-04-2020، 20:07
داش مهران کجا بودی بیا بغل داداش

|
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ |
|||||||||||
داش مهران کجا بودی بیا بغل داداش
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
(16-04-2020، 19:38)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بعضی مواقع چرت و پرت هم میخوندن البته، بعضیاشون... اینارو بگم خالی از لطف نیست : رسانه های مِیلی و سلیقه یه سری از مخاطبا کارو به اینجا کشونده که هرکسی معروف شه برا خودش یا یه بازیگر که تو همون بازیگری گلی به سرش نزده بیاد تو عرصه های دیگه هم فعالیت کنه از جمله خوانندگی و مخاطب هم داشته باشه، دخترا میرن کنسرتش پسرا ام بخاطر دخترا میرن اونجا |: وقتی مخاطب فهمید به کی باید بَها بده سطح موسیقی کشور پیشرفت میکنه داستان های مجوز ام تاثیر مستقیمی داره،رپ مثلا مجوز نمیگیره محتواش حالا هرچی که میخواد باشه،که اکثرا اینایی که الان ایران فعالیت میکنن از لحاظ شعر و آهنگسازی کل دارو دسته پاپ خون هارو غورت میدن، اگه بحث مجوز نبود و این طرف ماجرا هم میتونست کنسرت بزاره اونموقعس که اجبارا تو سبک پاپ هم بوسیله اهل فنش تغییر صورت میگیره و از "کلمات قلبمو شکستی من عاشقت بودم تو یارم بودی کجا رفتی کی برمیگردی" بیرون میومد وقتی رغابتی به اون صورت نباشه چیزی تغیر نمیکنه و پیشرفتی در کار نخواهد بود.. + کشور همینجوری میچرخه کلا یه نمونش ماشین، یجوری قیمتا رو بردن بالا که مجبور باشیم ماشین ایرانی بخریم دیگه دستمون به خارجیه نرسه تو خارج شرکتا با هم رغابت میکنن به لحاظ قیمت کمتر،کیفیت بیشتر، اینجا تو ایران همه باهم تبانی میکنن که مخاطب (خریدار، شنونده ،*مصرف کننده) رو زمین بزنن! و چیزی که خودشون میخوان رو تحویلش بدن... | تتلو رو هم سر قضیه مجوز گرفتن (که با هزار روش اذیتش کردن و ندادن) و کنسرت برگزار کردن به این وضعیت کشوندن! هرچند من شنونده کاراش نیستم ولی حرفاش رو یه سری تأثیر گزاره، این خوب نیست. |
16-04-2020، 20:08
(16-04-2020، 20:07)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امدم داداشششششششششش اخیییی چ خوبه بغلت مشتی ![]() ![]()
(16-04-2020، 20:07)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. وول کنین ![]() ![]()
يا حسين بابا
(16-04-2020، 20:08)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فدات چه خبر داداشم کجا بودی دلم تنگت بود (16-04-2020، 20:09)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هیچ درس و اهنگ و ویلانی خخخخخخ خدا اخر هممونو بخیر کنه ![]() تو چ خبر منم خیلییییی هواتو کردم دادا (16-04-2020، 20:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چه شده (16-04-2020، 20:11)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منم مثل خودت هواتو نمیدونی چجور کرده بودم کجاییی ![]() ![]() اصلا میدونی بات قهرم مممممممممممممممممممممممممممههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههرررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن (16-04-2020، 20:12)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخخخخخ قربانت شوم داداش خودم خیلی بامرامی ببخشششییددددددددد رفتم بودم شام ببخشید خخخخخخخخ خلی خوبیااا ![]() داداش شکر خوردم خخخخخ نه تو قهر نکنی مشتی
16-04-2020، 20:19
مگه میشه باتو قهر کرد
| |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|