امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

داش مهران کجا بودی بیا بغل داداشgrougrougrou497497497497497
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ 140
آگهی
(16-04-2020، 19:38)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:33)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:29)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:25)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:18)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایرج و فرهاد و حمیرا و هایده و مهستی و آرتوش پاپ محسوب میشن؟ ._.
فرهاد که مشخصه نیست.
آرتوش! نشنیده بودم اسمشو،بنده خدا تو بچگی اسمش مطمئناََ خیلی آزار دهنده بوده واسش.
شما ارسال کن شعر مورد نظرو واسه تایید تکذیبش دوستان هستن..

ارمنیه بیچاره
اسم خاص خودشونه احتمالا
من فقط اسم می شناسم اهنگاشونو گوش نمیدم ولی اگه چیزی یادم اومد کمک می کنم
البته که ما واسه اقلیت ها احترام قائلیم..
من صرفا واسه خوب بودن و دگرگون شدن حال، بوسیله این آهنگا گفتم نباید این تایپک بخوابه ( چون گفتی کمک میکنم اینطور برداشتی کردم [:  )
از اینا رسیدیم به هیراد و همایون

اره خب نمیشه اون بخشو نادیده گرفت
خیلی هم اشعار پرمعنایی داشتن برخلاف الان
بالاخره موسیقی هم پستی و بلندی هایی داشته
همیشه این طور نمی مونه
 بعضی مواقع چرت و پرت هم میخوندن البته، بعضیاشون...
اینارو بگم خالی از لطف نیست : 
رسانه های مِیلی و سلیقه یه سری از مخاطبا کارو به اینجا کشونده که هرکسی معروف شه برا خودش یا یه بازیگر که تو همون بازیگری گلی به سرش نزده بیاد تو عرصه های دیگه هم فعالیت کنه از جمله خوانندگی و مخاطب هم داشته باشه، دخترا میرن کنسرتش پسرا ام بخاطر دخترا میرن اونجا |:
وقتی مخاطب فهمید به کی باید بَها بده سطح موسیقی کشور پیشرفت میکنه داستان های مجوز ام تاثیر مستقیمی داره،رپ مثلا مجوز نمیگیره محتواش حالا هرچی که میخواد باشه،که اکثرا اینایی که الان ایران فعالیت میکنن از لحاظ شعر و آهنگسازی کل دارو دسته پاپ خون هارو غورت میدن، اگه بحث مجوز نبود و این طرف ماجرا هم میتونست کنسرت بزاره  اونموقعس که اجبارا تو سبک پاپ هم بوسیله اهل فنش تغییر صورت میگیره و از "کلمات قلبمو شکستی من عاشقت بودم تو یارم بودی کجا رفتی کی برمیگردی" بیرون میومد
وقتی رغابتی به اون صورت نباشه چیزی تغیر نمیکنه و پیشرفتی در کار نخواهد بود..

+ کشور همینجوری میچرخه کلا یه نمونش ماشین، یجوری قیمتا رو بردن بالا که مجبور باشیم ماشین ایرانی بخریم دیگه دستمون به خارجیه نرسه

تو خارج شرکتا با هم رغابت میکنن به لحاظ قیمت کمتر،کیفیت بیشتر، اینجا تو ایران همه باهم تبانی میکنن که مخاطب (خریدار، شنونده ،*مصرف کننده) رو زمین بزنن! و چیزی که خودشون میخوان رو تحویلش بدن...

| تتلو رو هم سر قضیه مجوز گرفتن (که با هزار روش اذیتش کردن و ندادن) و کنسرت برگزار کردن به این وضعیت کشوندن! هرچند من شنونده کاراش نیستم ولی حرفاش رو یه سری تأثیر گزاره، این خوب نیست. |
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(16-04-2020، 20:07)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امدم داداشششششششششش
اخیییی چ خوبه بغلت مشتی
grougrou
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط BIG-DARK
(16-04-2020، 20:07)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:38)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:33)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:29)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 19:25)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرهاد که مشخصه نیست.
آرتوش! نشنیده بودم اسمشو،بنده خدا تو بچگی اسمش مطمئناََ خیلی آزار دهنده بوده واسش.
شما ارسال کن شعر مورد نظرو واسه تایید تکذیبش دوستان هستن..

ارمنیه بیچاره
اسم خاص خودشونه احتمالا
من فقط اسم می شناسم اهنگاشونو گوش نمیدم ولی اگه چیزی یادم اومد کمک می کنم
البته که ما واسه اقلیت ها احترام قائلیم..
من صرفا واسه خوب بودن و دگرگون شدن حال، بوسیله این آهنگا گفتم نباید این تایپک بخوابه ( چون گفتی کمک میکنم اینطور برداشتی کردم [:  )
از اینا رسیدیم به هیراد و همایون

اره خب نمیشه اون بخشو نادیده گرفت
خیلی هم اشعار پرمعنایی داشتن برخلاف الان
بالاخره موسیقی هم پستی و بلندی هایی داشته
همیشه این طور نمی مونه
 بعضی مواقع چرت و پرت هم میخوندن البته، بعضیاشون...
اینارو بگم خالی از لطف نیست : 
رسانه های مِیلی و سلیقه یه سری از مخاطبا کارو به اینجا کشونده که هرکسی معروف شه برا خودش یا یه بازیگر که تو همون بازیگری گلی به سرش نزده بیاد تو عرصه های دیگه هم فعالیت کنه از جمله خوانندگی و مخاطب هم داشته باشه، دخترا میرن کنسرتش پسرا ام بخاطر دخترا میرن اونجا |:
وقتی مخاطب فهمید به کی باید بَها بده سطح موسیقی کشور پیشرفت میکنه داستان های مجوز ام تاثیر مستقیمی داره،رپ مثلا مجوز نمیگیره محتواش حالا هرچی که میخواد باشه،که اکثرا اینایی که الان ایران فعالیت میکنن از لحاظ شعر و آهنگسازی کل دارو دسته پاپ خون هارو غورت میدن، اگه بحث مجوز نبود و این طرف ماجرا هم میتونست کنسرت بزاره  اونموقعس که اجبارا تو سبک پاپ هم بوسیله اهل فنش تغییر صورت میگیره و از "کلمات قلبمو شکستی من عاشقت بودم تو یارم بودی کجا رفتی کی برمیگردی" بیرون میومد
وقتی رغابتی به اون صورت نباشه چیزی تغیر نمیکنه و پیشرفتی در کار نخواهد بود..

+ کشور همینجوری میچرخه کلا یه نمونش ماشین، یجوری قیمتا رو بردن بالا که مجبور باشیم ماشین ایرانی بخریم دیگه دستمون به خارجیه نرسه

تو خارج شرکتا با هم رغابت میکنن به لحاظ قیمت کمتر،کیفیت بیشتر، اینجا تو ایران همه باهم تبانی میکنن که مخاطب (خریدار، شنونده ،*مصرف کننده) رو زمین بزنن! و چیزی که خودشون میخوان رو تحویلش بدن...

| تتلو رو هم سر قضیه مجوز گرفتن (که با هزار روش اذیتش کردن و ندادن) و کنسرت برگزار کردن به این وضعیت کشوندن! هرچند من شنونده کاراش نیستم ولی حرفاش رو یه سری تأثیر گزاره، این خوب نیست. |

وول کنین Angry Angry اینارو
ناشناس بگو (;

يا حسين بابا
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(16-04-2020، 20:08)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 20:07)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امدم داداشششششششششش
اخیییی چ خوبه بغلت مشتی
grougrou
فدات چه خبر داداشم

کجا بودی دلم تنگت بود
ناشناس بگو (;

(16-04-2020، 20:09)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 20:08)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امدم داداشششششششششش
اخیییی چ خوبه بغلت مشتی
grougrou
فدات چه خبر داداشم

هیچ درس و اهنگ و ویلانی خخخخخخ
خدا اخر هممونو بخیر کنه Tongue
تو چ خبر

منم خیلییییی هواتو کردم دادا
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(16-04-2020، 20:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يا حسين بابا

چه شده

(16-04-2020، 20:11)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 20:09)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امدم داداشششششششششش
اخیییی چ خوبه بغلت مشتی
grougrou
فدات چه خبر داداشم

تو چ خبر

منم مثل خودت

هواتو نمیدونی چجور کرده بودم

کجایییAngryAngry

اصلا میدونی بات قهرم

مممممممممممممممممممممممممممههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههررررررررر​رررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانننننننننننننننن​ننننننننننننننننننننننننن
ناشناس بگو (;

(16-04-2020، 20:12)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-04-2020، 20:08)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يا حسين بابا

چه شده

(16-04-2020، 20:11)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امدم داداشششششششششش
اخیییی چ خوبه بغلت مشتی
grougrou
فدات چه خبر داداشم

تو چ خبر

منم مثل خودت

هواتو نمیدونی چجور کرده بودم

کجایییAngryAngry

اصلا میدونی بات قهرم

مممممممممممممممممممممممممممههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههررررررررر​رررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااانننننننننننننننن​ننننننننننننننننننننننننن
اخخخخخ قربانت شوم داداش خودم
خیلی بامرامی
ببخشششییددددددددد رفتم بودم شام ببخشید خخخخخخخخ
خلی خوبیااا Heart

داداش شکر خوردم خخخخخ
نه تو قهر نکنی مشتی
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
مگه میشه باتو قهر کرد
ناشناس بگو (;

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان