17-04-2020، 16:13
(17-04-2020، 15:13)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-04-2020، 14:27)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من کلا از اینجور فیلما خوشم نمیاد! خون که میبینم بدحال میشم. فرقی هم نداره خون شاهرگ باشه، خون دماغ باشه یا هرچیز دیگه! یکی از دغدغه های ازدواجم هم همینه
(17-04-2020، 13:25)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-04-2020، 12:37)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.میگن چرته !
(17-04-2020، 12:35)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Knock knock
هنو موفق نشدم ببینمش :|
امسال ماه رمضون داریم ؟!
والا نکه از کرونا میترسم! نشستم خونه دیگه! از چیش باید بترسم؟ خودم که از خودم نمیگیرم!!!
اولی نفری هستی ک میگی چرته
کلی گفتم فردی نگفتم ک D: اون ک اره !![]()
53 درصد از کاربرای گوگل این فیلمو پسندیدن، درحالی که همین آمار واسه فیلم خانم یایا 57 درصده :-|
جدی؟! عی ک تو فیلمه واقعی فک کنم بیهوش شی با دیدن خون .____. دختره رو حتما در جریان بزار :|
اَ نمدونستم حالا دونستم .