امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱

(17-04-2020، 21:14)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ خب کنیم

(17-04-2020، 21:13)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2020، 21:11)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااااا خو میگین سکوت بیاین حرفی بزنین

حرف.../:

بهههه سلامم بر ابجیممم خوبی؟؟؟
اقا بردمت تو تاپیکما میخوام پر انرژی و طنزش کنم

نوووووووووو/:
توخوبی؟
حال کردم Big Grin ایول نقشم خوبه25r3025r30دوس داشتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
(17-04-2020، 20:40)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@محمّد
من ناراحتم crying

چرا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، شـــقآیــق
من اومدم
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ 179
هع روزگار...
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
از هر زاویه نگاه کردم ولی نتونستم تشخیص بدم اواتارت چیرو نشون میده!!!
@"SHAGHAYEGH-MIRR"
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، شـــقآیــق
این چیه؟
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=281593&pid=3531187#pid3531187
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
دیونه شدم Telegh_59
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(17-04-2020، 21:21)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از هر زاویه نگاه کردم ولی نتونستم تشخیص بدم اواتارت چیرو نشون میده!!!
@"SHAGHAYEGH-MIRR"

سلام اقا محمد Big Grin
خودمم نمیدونم33
فیکه :ngh:خودم نیستم

(17-04-2020، 21:23)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیونه شدم  Telegh_59

اهم...:ngh:
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(17-04-2020، 21:20)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اومدم

خوش امدی گل

(17-04-2020، 21:17)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2020، 21:14)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ خب کنیم

(17-04-2020، 21:13)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2020، 21:11)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااااا خو میگین سکوت بیاین حرفی بزنین

حرف.../:

بهههه سلامم بر ابجیممم خوبی؟؟؟
اقا بردمت تو تاپیکما میخوام پر انرژی و طنزش کنم

نوووووووووو/:
توخوبی؟
حال کردم Big Grin ایول نقشم خوبه25r3025r30دوس داشتم

خدایی خیلی شادم کردی
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(17-04-2020، 21:24)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-04-2020، 21:23)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیونه شدم  Telegh_59

اهم...:ngh:

الان داری میگی دیونه بودی ن؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان