(19-04-2020، 19:15)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2020، 19:11)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2020، 19:10)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2020، 19:09)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2020، 19:06)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلام ممد کلی تو اپارات طرف دار دارم
سیروان به امید خدا مرد
سیروان www .کرده که انقدر ازش بدت میاد 
زنده ای اه 
نگران نباش به همین زودی از انجمن میرم
این چ حرفیه پسررررر
اینو دیه نبینماااا چرا بری؟؟
ما بدیم؟
مشکلی پیش اومده وه باید برم شاید دیگه بر نگردم
فقطم غزل میدونه چرا میرم و برنمی گردم
(19-04-2020، 19:16)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2020، 19:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2020، 19:13)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2020، 19:11)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(19-04-2020، 19:10)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زنده ای اه 
نگران نباش به همین زودی از انجمن میرم
خدارو شکر

من که میدونم مشکل تو با من چیه همون قضیه کی توی پ.خ بهم گفتی ابجی اینا
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ارزو بر جوانان عیب نیست
نه اینجوری نی برایه اینکه کاری کردی من ب بهترین دوستم دعوا کنم
چرا هست من باعث شدم تو با نفس دعوا کنی؟
@"kind-girl-nafas"
نفس من بافث شود تو با این دعوا کنی؟