امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(24-04-2020، 20:04)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:44)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر دوشیزه ی گرامی
با ما به از این باش که با خلق جهانی

سلام بر مادمازل. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 8
خوبی؟

و رحمت و درود بی پایان بر شاهدخت آبانی*-*
منم خوبم
چه خبر؟
 سپاس شده توسط Faust
آگهی
(24-04-2020، 20:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:04)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:44)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر دوشیزه ی گرامی

سلام بر مادمازل. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوبی؟

منم خوبم
چه خبر؟
دلم میخواد علی رو بن کنم :>
 سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ
(24-04-2020، 20:02)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:58)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه ما روی اعداد دوست داشتنی مانور نمیدیم ._.

فقط ایمان، تقوا، عمل صالح؟ 
فقط ۱۴ به نیت ۱۴ معصوم

(24-04-2020، 20:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر دوشیزه ی گرامی

خوبی؟

منم خوبم
چه خبر؟
منم خیلی دلم میخواد ولی این تعلقات زمینی دست و پای ما رو از این بزرگ الهی محروم کردهD:
تازه خبر نداری من به بلاک لیست اعتقاد ندارم
یه لیست طلایی نوشتم که فقط برای خودته عزیزم^^
 سپاس شده توسط Faust ، Jack Daniel'ѕ
(24-04-2020، 20:07)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قول بده یه گوله هم داشتی تمومش کنی دیگه
 سپاس شده توسط sober ، Faust
هاهاها !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(24-04-2020، 20:10)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قول بده یه گوله هم داشتی تمومش کنی دیگه

تفنگش را تمیز می کند
(آهنگ لئون در پس زمینه پخش می شود)
 سپاس شده توسط Faust ، Jack Daniel'ѕ
پروفایل بذار بچه جون :> !

(24-04-2020، 19:42)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:41)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:39)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:38)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می دادی من برات امضا می کردم
میخوای وساطتو کنم؟._.
نه دیگه امضا ولیمو که ندیدی ):
نه خودم یواشکی میرم ته اتوبوس میشینم.-.
من پارتی دارم میذارمت جلو._.

مال حروم از گلوم پایین نمیره.-.
نه خوشم اومد
خوب از پس امتحان براومدی^^
خب شما تو آزمون مقدماتی نشستن بر صندلی داغ قبول شدی
+
سلام بر دوشیزه ی گرامی
@Faust

اوفینا:|
مدالمو بدین برم*.*
میخوام که قربونش برم:|
 سپاس شده توسط sober
(24-04-2020، 20:14)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پروفایل بذار بچه جون :> !

خداوکیل حسش نی دوباره بگم :|
 سپاس شده توسط Faust ، sober
(24-04-2020، 20:15)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفینا:|
مدالمو بدین برم*.*
میخوام که قربونش برم:|

نقل قولتو کوتاه کن .
بین پوکر و متن هم "اسپیس" بزن.
 سپاس شده توسط sober ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان