امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(24-04-2020، 20:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:44)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ Ƒalleη
امان از چشمان دریاییت...
@ Faust
بخاطر تو تا آخر طیف قرمز میریم♡

حرف چشم شد
چشمات آبی نبود .. پس چرا من غرق شدم تو چشمات ؟ ((:

شیوه ی چشمش فریب جنگ داشته و تو صلح انگاشتی آخه ((:
 سپاس شده توسط Faust ، ρσєѕɪ ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، ßяɪcε
آگهی
(24-04-2020، 20:47)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:45)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:44)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:41)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگن آیت الله امینی فوت شده

خبرگزاریای نعتبر چیزی نگفتن هنوز

یکی از فارس گفته نمی دونم والا

برنا و ایرنا و ایسنا هم گفتن. احتمالا درسته.

عمره دیگه دست خداست 
مهربون و دلسوز بود 

(24-04-2020، 20:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:46)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:44)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داداش بیا بریم چوب توت استعمال کنیم اوضاع اینجا مث سونا بخار شده (:

بجاش شیلنگو بیار 

شیلنگ همرامون هست بیخیال
شیلنگ آب سرد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، ßяɪcε
(24-04-2020، 20:49)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهه خسته نباشی!
ازین به بد یه ندا بده بیایم کمک ((;

نه دیگه این کار ما فقیر فقراست!
شما برو دوتا آبمیوه بخر بیار
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، ßяɪcε
یه جمله بگم؟
دستم بوی گل میداد ، مرا به جرم چیدن گل دستگیر کردند !
اما در حقیقت من گلی را کاشته بودم ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 15
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، ßяɪcε
L L L ، L از همه رنگ
 سپاس شده توسط Medusa ، ρσєѕɪ ، Faust ، ßяɪcε ، sober
(24-04-2020، 20:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جمله بگم؟

احسنت 
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط Faust ، ßяɪcε
(24-04-2020، 20:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جمله بگم؟

شما رو به جرم گل بودن گرفتن نه کاشتن گل و گیاه^^
 سپاس شده توسط Medusa ، Faust ، Jack Daniel'ѕ ، ßяɪcε
(24-04-2020، 20:51)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیلنگ آب سرد

تاحالا به دمای قضیه دقت نکردم
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، Faust ، ßяɪcε

یه جمله بگم؟

بوی گل از گل بودنِ خودت بوده. 157f
 سپاس شده توسط Faust ، sober ، ßяɪcε
انقدر دست و دلبازید تو سپاس آدم دلش نمیخواد بره ! (((:
 سپاس شده توسط Medusa ، sober ، ßяɪcε

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان