امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(24-04-2020، 20:55)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:51)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیلنگ آب سرد

تاحالا به دمای قضیه دقت نکردم

بیا سونا رو دریا کنیم 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(24-04-2020، 20:55)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جمله بگم؟
دستم بوی گل میداد ، مرا به جرم چیدن گل دستگیر کردند !
اما در حقیقت من گلی را کاشته بودم ..
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 16

شما رو به جرم گل بودن گرفتن نه کاشتن گل و گیاه^^
من متاهلم 
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، ßяɪcε
(24-04-2020، 20:55)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر دست و دلبازید تو سپاس آدم دلش نمیخواد بره ! (((:

بمون حالا
کجا با این عجله؟
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa ، ßяɪcε
(24-04-2020، 20:53)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جمله بگم؟
دستم بوی گل میداد ، مرا به جرم چیدن گل دستگیر کردند !
اما در حقیقت من گلی را کاشته بودم ..

یه جمله بگم؟
برای کاشتن دست بوی خاک می گیره البته بی دستکش که خلاف توصیه های ضد کروناست Shy Telegh_01
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
 سپاس شده توسط Faust ، ßяɪcε
(24-04-2020، 20:52)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 20:49)Tιɳα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهه خسته نباشی!
ازین به بد یه ندا بده بیایم کمک ((;

نه دیگه این کار ما فقیر فقراست!
شما برو دوتا آبمیوه بخر بیار

اختیار دارین ^^
مام از خودتونیم!
باش .. چه طمعی دوس داری!؟
 سپاس شده توسط Medusa ، sober ، ρσєѕɪ
(24-04-2020، 20:57)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جمله بگم؟
برای کاشتن دست بوی خاک می گیره

مفهوم رو بچسب ((:
 سپاس شده توسط Medusa ، ßяɪcε ، sober
(24-04-2020، 20:56)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا سونا رو دریا کنیم 

بیا بنویسیم روی آب
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa ، ßяɪcε ، sober
(24-04-2020، 20:57)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من متاهلم 

دلبر که جان فرسود از اوcry girl
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa ، ßяɪcε
همه چیو سخت گرفتی جز دستام .. (":
 سپاس شده توسط Medusa ، ßяɪcε ، sober
(24-04-2020، 20:59)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه چیو سخت گرفتی جز دستام .. (":

حالا همه قرآنا رو سر الغوث الغوث .. 
 سپاس شده توسط Faust ، ßяɪcε ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان