امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(24-04-2020، 21:11)hpppppaaaarhhhhaaaamm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر قبر منم لباس ازاد بپوشید.
بیشتر شاد.

مراسم ختمت تبدیل به یه چیز دیگه میشه بیخیال .
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ßяɪcε ، Medusa ، sober ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(24-04-2020، 21:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر قبرم لباس زرد بپوشید
دلبر رنگ زرد خیلی دوست داشت (':

گوش تو بیار یه چیزی یواشکی بهت بگم
من پول نداشتم قلک بخرم
این مال صنم بود شکوندم ._.
 سپاس شده توسط Faust ، ρσєѕɪ ، Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، ßяɪcε
دلبر یه سوال !
تو اصلاً به من فکرم میکردی؟!
 سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ ، Medusa ، ßяɪcε ، ρσєѕɪ
(24-04-2020، 21:11)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 21:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر قبرم لباس زرد بپوشید
تو عروسیت انشالله

درست میکنم جملشو
"عروسیمون انشالله"
 سپاس شده توسط Medusa ، Faust ، sober ، ßяɪcε ، ρσєѕɪ
(24-04-2020، 21:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلبر یه سوال !
کی؟
 سپاس شده توسط Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، Faust ، ßяɪcε ، ρσєѕɪ
(24-04-2020، 21:12)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر قبرم لباس زرد بپوشید

گوش تو بیار یه چیزی یواشکی بهت بگم
من پول نداشتم قلک بخرم
این مال صنم بود شکوندم ._.

ای بابا واسه یه آب میوه همرو بی پول کردی تو D:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Faust ، ßяɪcε ، sober ، ρσєѕɪ
(24-04-2020، 21:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درست میکنم جملشو
"عروسیمون انشالله"

هی منو بچسبون به دوتا عاشق (((:
 سپاس شده توسط Medusa ، ßяɪcε ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، ρσєѕɪ
(24-04-2020، 21:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلبر یه سوال !

چرا همه رفته بودناشونو میذارن واسه پاییز؟
چرا پاییز هیشکی بر نمیگرده؟
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، sober ، Jack Daniel'ѕ ، ρσєѕɪ ، Faust
@"Tιɳα"
@Faust
اشتباه ریپلای زدم
 سپاس شده توسط Medusa ، ρσєѕɪ ، Faust ، ßяɪcε
(24-04-2020، 21:09)hpppppaaaarhhhhaaaamm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:26)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-04-2020، 19:19)hpppppaaaarhhhhaaaamm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با اکانت خودم اومدم که سپاسامو پس بگیرم.

رمز قبلی یادت رفته؟
@"ppparhhhammm"
این؟
نه یادم نرفته.
با اون بیام تو تعلیقم نمیتونم پیام بدم.
نه محرومی نه تعلیق!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Medusa ، ρσєѕɪ ، sober ، ßяɪcε

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان