امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(25-04-2020، 17:16)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:15)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول شما توی گثله که بهنون ارتباط نداره دخالت نکنید
دومن من مشکلی ندارم.

بعدا ربطشو به من متوجه میشی ((:!

رلته به درک برام مهم نیست 1

ما هردومون دختریم
رل اخه؟
اونم مجازی؟
مرسی خندیدمD:
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، Medusa
آگهی
(25-04-2020، 17:06)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:01)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:56)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:54)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:52)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راه درستو تو برای آدما تعیین نمی کنی
خودشون با تحقیق و مطالعه و عقل خودشون انتخاب می کنن!

راه درست مشخصه فقط چشم باز میخاد و گوش شنوا . حیف که چشم و گوش بعضیا مشکل داره و ما باید کمکشون کنیم20

راه درستتو برام توضیح بده چرا درسته؟

راهی که باعث تغییر مثبت و ساخته شدن آدما تو زندگی میشه . چرا درسته؟ چون انتهای این راه  به موفقیت و شکوفایی میرسیم

دیگه واقعا این چیزا رو من نباید بهتون یاد بدم که هه هه هه

الان من اهنگ تتلو و بهنام بانی رو گوش نکنم دکتر میشم

برو بابا روزه بهت فشار اورد

دکتر؟ اگه فقط هدفت دکتر شدنه همین تتلو رو گوش کن خیلیم عالی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، red_Queen ، Medusa
(25-04-2020، 17:15)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:01)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:56)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:54)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راه درست مشخصه فقط چشم باز میخاد و گوش شنوا . حیف که چشم و گوش بعضیا مشکل داره و ما باید کمکشون کنیم20

راه درستتو برام توضیح بده چرا درسته؟

راهی که باعث تغییر مثبت و ساخته شدن آدما تو زندگی میشه . چرا درسته؟ چون انتهای این راه  به موفقیت و شکوفایی میرسیم

دیگه واقعا این چیزا رو من نباید بهتون یاد بدم که هه هه هه

شاید من نگرشم به تغییر و شکوفایی مثل تو نباشه
موفقیت برام یه معنای دیگه داشته باشه
مفاهیم انتزاعی برای هرکس متفاوته
ممکنه چیزی که من فکر می کنم موفقیته برای تو نباشه
تجربه و مهارتهای هرفرد و شرایطی که داره باعث میشه هرچیزی رو جور دیگه ای تعریف کنه
تو به جای من زندگی نکرری پس نمی تونی بهم بگی چیزی که من بهش میگم موفقیت بی ارزشه!

خب موفقیت که آخر مسیره خیلیا اصلا تو مسیر قرار نمیگیرن یا از جاده خاکی میرن و تهش به پوچی میرسن . بحث موفقیت نیست موفقیت فقط یه پاداشه . نباید فقط پی نتیجه باشی . خود مسیر از نتیجه مهم تره . و تو طی کردن مسیر مهم ترین چیز تغییره . اینکه بتونیم خودمون رو تغییر بدیم مهمتر از هر موفقیت و پاداشه.

اینکه میگم تتلو گوش نکن و هرکی گوش بده رو مسخره میکنم اینه که آهنگاش مخربه . جلوی رشد ذهن آدمو میگیره . ولی باز حداقل از این پاپ های چندسال اخیر بهتره

من حرفم تتلو نیست
اصلا راجع فرد خاصی حرف نمی زنم
میگم هرکس یه سلیقه ای داره که براساس معیارای خودش انتخاب می کنه!
تغییر هم کار سختیه
آدمهای محتاط بنابر شرایطشون کمتر ریسک می کنن
 سپاس شده توسط Medusa
ای بابا یکمم به ما توجه شود
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 74

سپاس شده توسط Medusa
هرروز از خواب پامیشن ی فتوا میدن
خدا لعنتتون کنه -____-
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، Medusa
(25-04-2020، 17:17)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:16)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:15)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دومن من مشکلی ندارم.

ما هردومون دختریم
رل اخه؟
اونم مجازی؟
مرسی خندیدمD:
تا حالا ندید دخترا باهم رل باشن 10
زیاد نخند روزت باطل میشه اگه روزه باشی ها 14

ببخشید من قول دادم دعوا نکنم لزفا عصبیم نکنید سپاس

دومن من مشکلی ندارم.

پِخ Telegh_01 !
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(25-04-2020، 17:21)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا لعنتتون کنه -____-

چرا انقدر درگیری Undecided

(25-04-2020، 17:21)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا لعنتتون کنه -____-

بش فک نکن -.- !
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ
(25-04-2020، 17:21)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:17)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دومن من مشکلی ندارم.

ما هردومون دختریم
رل اخه؟
اونم مجازی؟
مرسی خندیدمD:
تا حالا ندید دخترا باهم رل باشن 10
زیاد نخند روزت باطل میشه اگه روزه باشی ها 14

ببخشید من قول دادم دعوا نکنم لزفا عصبیم نکنید سپاس
سیروان الان تیمه مدیرت روت زومن اگر دوباره حرفی که صبح زدیو تکرار کنی
خودانی واست جسه گذاتشتم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان