امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(25-04-2020، 17:21)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا ندید دخترا باهم رل باشن 10
زیاد نخند روزت باطل میشه اگه روزه باشی ها 14

ببخشید من قول دادم دعوا نکنم لطفا عصبیم نکنید سپاس
چرا دیدم ولی می دونی اونا خیلی بچه بودن
من به رل و این بچه بازیا اعتقاد ندارم!
نگران روزه ی من نباش
من دعوا نکردم فقط یکم حرف زدیم،نه؟ ((:
 سپاس شده توسط Medusa ، ρυяρℓє_ѕку
آگهی
(25-04-2020، 16:37)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:04)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 15:48)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید قسم بخورم؟  از کی شنیدید اینو؟

اگر به واسطه باد، غبار غلیظی پیدا شود و انسان با این که متوجه است مواظبت نکند و به حلق برسد، روزه اش باطل می‌شود.

غبار و دود هست البته!

بو با غبار غلیظ فرق داره حرف روی بو بود نه غبار
بو بود؟ بو نبود؟ Telegh_01

نخیر اصل مطلبو داشته باشینTelegh_46
دود بو داره !

بله بو دارد اما حرف ما از بوی غذا شروع شد از کم ترین حد 
دقت کنید این کوچولو شون بود حتی  خاک و دودی که غلیظ نباشه شمام چیزی تو حلق حس نکنید مبطل نیس

(25-04-2020، 16:26)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره بارون میبارهههههههههههههههه 29

همون جور که به ممد گفتم هست اما ول است متاسفانه

همممم عجب!
اثباتشو کیف کردین؟ Big Grin Tongue

خیلی قشنگ بود ..
(25-04-2020، 17:19)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:15)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:01)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 16:56)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راه درستتو برام توضیح بده چرا درسته؟

راهی که باعث تغییر مثبت و ساخته شدن آدما تو زندگی میشه . چرا درسته؟ چون انتهای این راه  به موفقیت و شکوفایی میرسیم

دیگه واقعا این چیزا رو من نباید بهتون یاد بدم که هه هه هه

شاید من نگرشم به تغییر و شکوفایی مثل تو نباشه
موفقیت برام یه معنای دیگه داشته باشه
مفاهیم انتزاعی برای هرکس متفاوته
ممکنه چیزی که من فکر می کنم موفقیته برای تو نباشه
تجربه و مهارتهای هرفرد و شرایطی که داره باعث میشه هرچیزی رو جور دیگه ای تعریف کنه
تو به جای من زندگی نکرری پس نمی تونی بهم بگی چیزی که من بهش میگم موفقیت بی ارزشه!

خب موفقیت که آخر مسیره خیلیا اصلا تو مسیر قرار نمیگیرن یا از جاده خاکی میرن و تهش به پوچی میرسن . بحث موفقیت نیست موفقیت فقط یه پاداشه . نباید فقط پی نتیجه باشی . خود مسیر از نتیجه مهم تره . و تو طی کردن مسیر مهم ترین چیز تغییره . اینکه بتونیم خودمون رو تغییر بدیم مهمتر از هر موفقیت و پاداشه.

اینکه میگم تتلو گوش نکن و هرکی گوش بده رو مسخره میکنم اینه که آهنگاش مخربه . جلوی رشد ذهن آدمو میگیره . ولی باز حداقل از این پاپ های چندسال اخیر بهتره

من حرفم تتلو نیست
اصلا راجع فرد خاصی حرف نمی زنم
میگم هرکس یه سلیقه ای داره که براساس معیارای خودش انتخاب می کنه!
تغییر هم کار سختیه
آدمهای محتاط کمتر ریسک می کنن

معیارهاشون اشتباهه!! نمیدونم حواشی چند روز اخیر تتلو رو دیدی یا نه . ولی این که طرفداراش با وجود کارهای به شدت غیر انسانیش چطور ازش حمایت میکردن!! باید جلوی این کارا گرفته بشه حالا به هر نحوی.

دقیقا این هم اشتباهه که آدما از تغییر فرارین . باید دائما خودمون رو تغییر بدیم . بدون تغییر نمیتونیم آدم بهتری بشیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(25-04-2020، 17:24)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:21)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:17)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:16)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:15)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدا ربطشو به من متوجه میشی ((:!

رلته به درک برام مهم نیست 1

ما هردومون دختریم
رل اخه؟
اونم مجازی؟
مرسی خندیدمD:

ببخشید من قول دادم دعوا نکنم لزفا عصبیم نکنید سپاس
سیروان الان تیمه مدیرت روت زومن اگر دوباره حرفی که صبح زدیو تکرار کنی
خودانی واست جسه گذاتشتم

امیرضا میدونی کدوم اخلاقت بده جو گیری الان نویسندی انقدر جو گرفتت مدیر بشی چیکار میکنی
(25-04-2020، 17:22)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:21)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرروز از خواب پامیشن ی فتوا میدن
خدا لعنتتون کنه -____-

چرا انقدر درگیری Undecided

مَن آخر از دست اینا سکته میکنم ، حالا ببی کی گفتم -___-

(25-04-2020، 17:23)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:21)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرروز از خواب پامیشن ی فتوا میدن
خدا لعنتتون کنه -____-

بش فک نکن -.- !

فک میکردم ی ذره انصاف دارن ک بیشتر درصد کنکورو بزارن رو دهم یازدهم !
ولی 80 درصدو گذاشتن رو دوازهم (:

ینی چی واقعا 15 نمی بخشمشون )::
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(25-04-2020، 17:27)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:24)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:17)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:16)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رلته به درک برام مهم نیست 1

ما هردومون دختریم
رل اخه؟
اونم مجازی؟
مرسی خندیدمD:

خودانی واست جسه گذاتشتم

امیرضا میدونی کدوم اخلاقت بده جو گیری الان نویسندی انقدر جو گرفتت مدیر بشی چیکار میکنی

اولا من امیرمهدی هستم
به خاطر حرف هایی که ظهر به من زدی نارحتم و به تیم گفتم
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 75

(25-04-2020، 17:25)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید من قول دادم دعوا نکنم لطفا عصبیم نکنید سپاس
چرا دیدم ولی می دونی اونا خیلی بچه بودن
من به رل و این بچه بازیا اعتقاد ندارم!
نگران روزه ی من نباش
من دعوا نکردم فقط یکم حرف زدیم،نه؟ ((:

افرین نه فقط گفتم بعضیا جو گیرن بدای خود شیرینی میرن گزارش میدن
حالا هر چی بگی میگم چشم
چون خیلی خوب داری جواب سهند رو میدی حال کردم ادامه بده 1
(25-04-2020، 17:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:11)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:03)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین تو اخلاق داری برای سیاره زمین بسه
به کوری چشم بعضی 20 روز دیگه نویسندم
اولا که درست صحبت کن
تا یه چیزی میگن بهت سریعا جبهه نگیر
نه من نه رها نه هیچ احد دیگه برامون مهم نیست که کی نویسنده میشه
اصلا هم حسود نیستیم بلکه ذره ای برامون اهمیت نداره
تو نویسنده شی یا نشی به ما چیزی نمی رسه
رها خیلی هم خوش اخلاق و مهربونه
دلیلی هم که میگه چیز دیگه ست
به جای دعوا کردن برو ببین مشکل کارت کجاست!
اول شما توی گثله که بهنون ارتباط نداره دخالت نکنید
دومن من مشکلی ندارم.

هی هی هی
با فاطیما درست صحبت کنااا
 سپاس شده توسط sober
(25-04-2020، 17:28)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:27)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما هردومون دختریم
رل اخه؟
اونم مجازی؟
مرسی خندیدمD:

خودانی واست جسه گذاتشتم

اولا من امیرمهدی هستم
به خاطر حرف هایی که ظهر به من زدی نارحتم و به تیم گفتم
کدوم تیم تیم مدیرت برو به ترامپ بگو

بی جنبه یه شوخی کردیم باهات اون دفعه هم نفس باهات شوخی کرد جنبه نداشتی دعوا شد یکم جنبه لطفا

راستی به تیم سلام برسون بگو برای افطار در خدمت باشیم
(25-04-2020، 17:26)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معیارهاشون اشتباهه!! نمیدونم حواشی چند روز اخیر تتلو رو دیدی یا نه . ولی این که طرفداراش با وجود کارهای به شدت غیر انسانیش چطور ازش حمایت میکردن!! باید جلوی این کارا گرفته بشه حالا به هر نحوی.

دقیقا این هم اشتباهه که آدما از تغییر فرارین . باید دائما خودمون رو تغییر بدیم . بدون تغییر نمیتونیم آدم بهتری بشیم
من نمی تونم اونا رو تغییر بدم وقتی خودشون نمیخوان
با دعوا هم چیزی حل نمیشه
متاسفانه فنها این طورین گاهی چشمهاشونو روی انسانیت می بندن و طرف علاقه شون می ایستن اما بازم دلیل نمیشه بهشون توهین کرد
گاهی سال ها زمان می بره تا بهشون نشون بدی که راهی که میرن اشتباهه!
تغییر خوبه ولی نه هرتغییری
 سپاس شده توسط Medusa ، سهَ‌ند

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان