امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(25-04-2020، 17:47)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:42)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم آماده میشم برم

وای منم ..چیزی نمونده ولی *.*
یادت نره کِ..

برو ک هواتو دارم D:
اولویت تویی فندق ، مگه میشه فراموش کنم ؟! (:

بنزین بیار از خونه ..

جآن جآن ^^
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку
آگهی
(25-04-2020، 17:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:03)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین تو اخلاق داری برای سیاره زمین بسه
به کوری چشمه بعضی 20 روز دیگه نویسندم

متاسفم برای اون مدیرایی که میخوان تورو تایید کنن (((:

هیچ وقت این حرفتو فراموش نمیکنم تا اخر عمرم
یه دونه مدیر نیست 4 تا مدیرن که منو تایید کردن
(25-04-2020، 17:52)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای جمله‌ی اولت ! که چی مثلاً داری منو تهدید میکنی؟!

جمله‌ی دوم ! فکر میکردم اطلاع داشتن کاربرای عادی از مسائل مربوط به تیم مدیریت قبلاً خلاف قوانین بود. یا بن میشدن یا اخطار میگرفتن

ملاحظه بفرمایید وقتی شرایط رو آسون میگیرید صرفاً بدین جهت که تعداد اعضای تیم بره بالا چی پیش میاد !

یه مشت گستاخ  که حتی نمیتونن به بزرگترشون احترام بذارن اینطوری برای آدم شاخ شونه میکشن ((((:
 سپاس شده توسط sober ، ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ ، ρυяρℓє_ѕку ، امیر‌حسین
مصطفی برررررو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust
های4xv
(((:
 سپاس شده توسط Faust ، ρσєѕɪ ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، sober
(25-04-2020، 17:33)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:28)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:27)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:24)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:21)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا ندید دخترا باهم رل باشن 10
زیاد نخند روزت باطل میشه اگه روزه باشی ها 14

ببخشید من قول دادم دعوا نکنم لزفا عصبیم نکنید سپاس
سیروان الان تیمه مدیرت روت زومن اگر دوباره حرفی که صبح زدیو تکرار کنی
خودانی واست جسه گذاتشتم

امیرضا میدونی کدوم اخلاقت بده جو گیری الان نویسندی انقدر جو گرفتت مدیر بشی چیکار میکنی

اولا من امیرمهدی هستم
به خاطر حرف هایی که ظهر به من زدی نارحتم و به تیم گفتم
کدوم تیم تیم مدیرت برو به ترامپ بگو

بی جنبه یه شوخی کردیم باهات اون دفعه هم نفس باهات شوخی کرد جنبه نداشتی دعوا شد یکم جنبه لطفا

راستی به تیم سلام برسون بگو برای افطار در خدمت باشیم

ببین کی داره درباره جنبه حرف میزنه
باش حتما

(25-04-2020، 18:05)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های4xv

سلام کجایی تو دلمون تنگ شذ
123::
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 77

@AMIRMAHDI_AEZAZI
خونمون بودمBg6
(((:
 سپاس شده توسط AMIRMAHDI_AEZAZI
(25-04-2020، 18:03)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مصطفی برررررو

احمد بیااااا
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، شـــقآیــق
(25-04-2020، 18:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 17:52)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برای جمله‌ی اولت ! که چی مثلاً داری منو تهدید میکنی؟!

جمله‌ی دوم ! فکر میکردم اطلاع داشتن کاربرای عادی از مسائل مربوط به تیم مدیریت قبلاً خلاف قوانین بود. یا بن میشدن یا اخطار میگرفتن

ملاحظه بفرمایید وقتی شرایط رو آسون میگیرید صرفاً بدین جهت که تعداد اعضای تیم بره بالا چی پیش میاد !

یه مشت گستاخ  که حتی نمیتونن به بزرگترشون احترام بذارن اینطوری برای آدم شاخ شونه میکشن ((((:
اولن من اهل تهدید نیستم اهل عملم این یک
دومن من از تیم مدیرت خبر ندارم فقط بهم گفتن اگه اینکارو انجام بدی نویسنده شدنت حتمی منم نا الان مراعات کردم و خواهم کرد

دومن من به هیچ کس بی احترامی نکردم گستاخم نیستم
(25-04-2020، 18:05)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

های4xv

سلام
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان