امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(25-04-2020، 18:20)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 18:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 18:10)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولن من اهل تهدید نیستم اهل عملم این یک
دومن  من از تیم مدیرت خبر ندارم فقط بهم گفتن اگه اینکارو انجام بدی نویسنده شدنت حتمی منم نا الان مراعات کردم و خواهم کرد

دومن من به هیچ کس بی احترامی نکردم گستاخم نیستم

Wow ! انقدر اهل عملی تاحالا باید تو جای رئیس جمهور نشسته بودی :v
چی شد؟ تا گفتم خلاف قوانینه حرفتو پس گرفتی؟!
تاحالا که ۴ تا مدیر باهات موافق بودن (((:
باید یه تجدید نظر بکنن !
میشه بیای م.خ تا حالیت کنم
به من ربطی نداره من از کسی ترسی ندارم 4 تا از مدیران محترن گفتن این شرایط رو انجام بده ما تاییدت میکنیم تمام من دارم بهش عمل میکنم

آره حتماً
بیا پ.خ پیام بده !
 سپاس شده توسط sober ، ρσєѕɪ
آگهی
(25-04-2020، 18:23)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 14:40)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 14:33)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

| زَرآ |@
با فیلمت حال کردم (؛
ببخشید من مغزم منحرف شد از کدوم حالا؟

چگونه سینگل بمانیم
برو ببین توام حال کن
Telegh_01

چشم
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(25-04-2020، 18:18)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Faus
سلام ابجی بزرگه25
ارامش خودتنو حفظ کنین4xv
حرص نخورین4xv
بحث نکنین ارزش نداره4xv:ngh:

سلام.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 79
بخاطر روی گل شما ، چشم :*
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، شـــقآیــق
حرف بزنید برسیم بهش من کار دارم 
 سپاس شده توسط Faust ، ρσєѕɪ ، sober
@Reine
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/fib8_img_20200425_200429_307.jpg
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/hdeu_img_20200425_200405_425.jpg
جوجه طلا
یونگی آوردم برات*-*
+
(25-04-2020، 18:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف بزنید برسیم بهش من کار دارم 

اتفاقا میخواستم بهت پیام بدمD:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، Jack Daniel'ѕ
بدو بدو
 سپاس شده توسط Faust ، ρσєѕɪ ، sober
(25-04-2020، 18:32)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Reine
http://uupload.ir/files/fib8_img_20200425_200429_307.jpg
http://uupload.ir/files/hdeu_img_20200425_200405_425.jpg
جوجه طلا
یونگی آوردم برات*-*

عکس اولی چقد عوض شده!
عکس دومی خیلی گوگولیه Heart
مرسی 31
 سپاس شده توسط sober ، Faust
(25-04-2020، 18:32)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا میخواستم بهت پیام بدمD:

همکاری کن سریع
 سپاس شده توسط sober ، ρσєѕɪ ، Faust
(25-04-2020، 18:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدو بدو

2mo5
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ρσєѕɪ ، Faust
Yohooooo

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان