امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(25-04-2020، 22:05)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:03)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ارسال خالی نی

از ی رنگ دیگه استفاده میکردی بهتر بود

اسکی رفتم
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 101

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust
آگهی
(25-04-2020، 22:04)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 21:48)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ρυяρℓє ѕку"

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/111_b0e58.png

جآت خالی D:
ریان بوکسَم زدم خالی شدم D: ^^

جدیدا بدون من خیلی کارا می کنی آ -_-
حواست باشه زرول -_-

+ لینک خرابه

نیستی دیگ ):
زرول جدیده لامصب؟ ^^

اع؟

http://dl.akskhor.ir/uploads1/111_90306.png
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку
موضوع مقاله ای که روش کار می کردم ارتباط گمنامی هویت در پرخاشگری با سلامت اجتماعی در فضای مجازی بود
شاید به این بحث نامربوط نباشه
پرخاشگری در فضای مجازی سلامت اون رو کاملا به خطر می اندازه
هرروز وارد هر پیجی میشی یه عده دارن باهم دعوا می کنن که فلانی خوبه،فلانی بده،چرا فلانی اینو گفت،چرا اینو نگفت و...
توی فضای مجازی نظارت نیست
ما میگیم خانواده ها نظارت کنن ولی هر بچه ای ممکنه ۵ تا پیج داشته باشه
این عدم نظارت بخاطر اینه که ما یه قانون مرجع برای این کار نداریم
اگر بود و دقیق بررسی می شد هرکس یک یا نهایتا دوتا باشه
نه ده تا بیست تا!
یکی دیگه از مشکلات بزرگ اینه که ما قبل ورود هر تکنولوژی باید فرهنگ اونو آموزش بدیم
مثلا دهه ۷۰ تو آمریکا می خواستن بگن ما قانون گذاشتیم نبستن کمربند جریمه داره سه ماه کامل کل تلویزیون آموزش میداد.
اما ما این طور نیستیم
کنترل چیزی از دستمون خارج میشه(کارد که به استخوانمون می خوره) میریم دنبالش که وای چی شد...چرا این طور شد
تو مدارس ما آموزش بیشتر مسائل تابوئه.
یه سری مسائل قدیمی و تکراری دائم تکرار میشن
در آخر که فقط باید فرهنگ سازی شه!
خوب و بد رو با ادله ی کامل به فرزندان یاد داد نه اینکه بگین چون من میگم!
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، ρσєѕɪ ، *Aɴѕel* ، Faust ، ßяɪcε ، امیر‌حسین
(25-04-2020، 22:06)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من نمیشه تو بحث ها نباشم
از طرفی هم نمیتونم برم از اول بخونم
لطف کنید خودتون اون وسط مسطا منم بندازید تو بحث ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون موضوع تتله-_-
نآشناس
 سپاس شده توسط Faust
(25-04-2020، 22:05)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:03)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:01)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و از همه مهم تر کسی بهم سپاس نمیده حتی غزل که به همه میده 15

من قبلا گفتم چرا ب بعضیا سپاس نمیدم
میشه دوباره بگی من یادم نیس

ب کسایی ک همیشه سپاس میدن میدم
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، Faust ، BIG-DARK
اندکی تنفس.
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، ρσєѕɪ ، *Aɴѕel*
اماده هی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
123::

سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، Faust
@"sh.99"
راست گیگی
انقدر قیافه مادر و بردارمو دیدم که میخوام بزنمشون
(25-04-2020، 22:06)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول یکی از رفقا بوس رو کلت*.*

عه ما میگیم ماچ به کله‌ت :*
 سپاس شده توسط sober ، ρσєѕɪ ، Đęąđ.ğïřł
(25-04-2020، 22:07)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اندکی تنفس.

با رعایت فاصله اجتماعی
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان