امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(25-04-2020، 22:11)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust
خیلی با استیکرات دلبری می کنی^^

دیالوگ من بود)):
 سپاس شده توسط Faust ، sober
آگهی
@m.h.sa
وِر اِیس مآی مآدِر؟! 15
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(25-04-2020، 22:12)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:10)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا یکی به مشکل من رسیدگی کنه crying  crying  crying

زود بگو کار دارم..
بابا به ارسالام هیچی اضافه نمیشه
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 104

سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(25-04-2020، 22:11)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faus

خیلی طرفدار پیدا کردم ((((:
 سپاس شده توسط Medusa ، Đęąđ.ğïřł ، sober
(25-04-2020، 22:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faus

خیلی طرفدار پیدا کردم ((((:
برایه من چند تا میفرستی
123::

@m.h.sa
وِر اِیس مآی مآدِر؟! 15.
نآشناس
(25-04-2020، 22:12)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:09)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همونطور که گفتی، اگه خواستی توی پ.خ ادامه میدیم. (:

پیوی نه ! نامحرمه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من قول میدم با رعایت شئونات اسلامی باشه |:

خودتون چطورین حالا؟ <:
 سپاس شده توسط sober ، Faust ، ρσєѕɪ
(25-04-2020، 22:11)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:09)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:08)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:07)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اندکی تنفس.

با رعایت فاصله اجتماعی
به قرآن

حرص نخور )):
الان آرومم بیبی..
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ρσєѕɪ
(25-04-2020، 22:13)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:12)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:10)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا یکی به مشکل من رسیدگی کنه crying  crying  crying

زود بگو کار دارم..
بابا به ارسالام هیچی اضافه نمیشه

ارسالای بحث و گفتگو و عاشقانه محسوب نمیشن
 سپاس شده توسط Medusa ، ρσєѕɪ ، AMIRMAHDI_AEZAZI
(25-04-2020، 22:09)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من حس میکنم هردومون با کلیات حرفای همدیگه موافقیم. 

و ادامه ی بحث و طولانی تر شدنش هم دیگه از حوصله ی جمع خارجه.

همونطور که گفتی، اگه خواستی توی پ.خ ادامه میدیم. (:

پس منم ببرین پ.خ D:

خیلی جالبه بازم بگین ((:

اصنم حوصله سر بر نیس ^^
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان