امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

تو چرا نمیتونی از @Itsali دل بکنی؟ پیج خودت چشه مگه؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، Itsali
آگهی
(25-04-2020، 22:18)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها که میگه شئونات اسلامی، توهم که میگی جالبه. 
قکر کنم چاره ای ندارم پس باید ادامه بدم. D:

من که نخوندم ولی رو حساب اینکه میگید موافقید فایده نداره !
بحث باید توش خون و خونریزی باشه تا جذاب باشه :v
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa ، sober ، Itsali ، امیر‌حسین
(25-04-2020، 22:15)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:12)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:10)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:09)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:07)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 1300 سپاس دادم دیدم کسی بهم نمیده پنم ندادم دیکه

ب این نکته توجه کن همیشه

الان مهسا خانوم و اقا محمد همیشه سپاس میدن
باشه بابا نخواستیم منونم که قبلا بهم سپاس دادی

ممد میده
مهسا بعضی وقتا میده منم بعضی وقتا میدم
پس چرا به اونا همیشه سپاس میدی10
باشه من نمیخوام بهم سپاس بدی 15
(25-04-2020، 22:18)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:09)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من حس میکنم هردومون با کلیات حرفای همدیگه موافقیم. 

و ادامه ی بحث و طولانی تر شدنش هم دیگه از حوصله ی جمع خارجه.

همونطور که گفتی، اگه خواستی توی پ.خ ادامه میدیم. (:

پس منم ببرین پ.خ  D:

خیلی جالبه بازم بگین ((:

اصنم حوصله سر بر نیس ^^

قکر کنم چاره ای ندارم پس باید همینجا ادامه بدم. D:

اذان زده تا سحر وقت گپ و گفت داریم D:
حلاله تا اون موقع .
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Faust ، Itsali ، Medusa
(25-04-2020، 22:12)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:10)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:06)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:04)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 21:48)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ρυяρℓє ѕку"

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/111_b0e58.png

جآت خالی D:
ریان بوکسَم زدم خالی شدم D: ^^

جدیدا بدون من خیلی کارا می کنی آ -_-
حواست باشه زرول -_-

+ لینک خرابه

نیستی دیگ ):
زرول جدیده لامصب؟ ^^

اع؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/111_90306.png

جام خالی واقعا ):
با جرزنی هم ک شده میبردمت ._.♡

اره ):
حریف من نمیشی لاناتی D:
دست اول بوکسو بردم چقد حال میداد میزدمش -_-

همون ک حریفت نمیشم میگم با جرزنی میبرمت D:
قشنگ خالی کردی خودتو ؟ -.-
هرروز بازی کن پس D:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، sober ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Medusa
(25-04-2020، 22:22)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قکر کنم چاره ای ندارم پس باید ادامه بدم. D:

من که نخوندم ولی رو حساب اینکه میگید موافقید فایده نداره !
بحث باید توش خون و خونریزی باشه تا جذاب باشه :v

میخوای شادی رو بیارم براتون کتاب بنویسه؟D:
 سپاس شده توسط Faust ، ρσєѕɪ ، Itsali ، Medusa

(25-04-2020، 22:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:09)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب من حس میکنم هردومون با کلیات حرفای همدیگه موافقیم. 

و ادامه ی بحث و طولانی تر شدنش هم دیگه از حوصله ی جمع خارجه.

همونطور که گفتی، اگه خواستی توی پ.خ ادامه میدیم. (:

پس منم ببرین پ.خ  D:

خیلی جالبه بازم بگین ((:

اصنم حوصله سر بر نیس ^^

قکر کنم چاره ای ندارم پس باید همینجا ادامه بدم. D:

D:

اره خیلی قشنگه ادامه بده ((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Faust ، امیر‌حسین ، Medusa
(25-04-2020، 22:21)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو چرا نمیتونی از @Itsali دل بکنی؟ پیج خودت چشه مگه؟

حس میکنم شخصیت واقعیم اینجاس ._.
+ هنوز اسمم اون طرف عوض نشده -_-
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Faust ، امیر‌حسین
(25-04-2020، 22:24)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای شادی رو بیارم براتون کتاب بنویسه؟D:

نه قربون دستت همین امیر برامون کتاب کنکور نوشت انقدر رنگی رنگی کرد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 106
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali ، امیر‌حسین ، sober
@"sh.99"
اونقدر قیافشون دیدم دیگه چشم بسته هم میتونم تصورشون کنم اونم با تمام جوزعیات بابا مردم دیکه بسهههههههههههه
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان