امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(25-04-2020، 22:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:32)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگار یه روح تو کالبد یه شخص دیگه رفته :|

اینارو ولش ..

عکس ماشین تو آواتارت فقط fs10

قابلتو نداره، قرار بود چایی اتیشی بریم باش D:

+

فاطیما سومین تهدید قتلتو کردی، چرا تمومش نمیکنی؟ (:

تو رو تهید نکردم
میگم قتل خیلی جذابه*-*

(25-04-2020، 22:38)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:37)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:33)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ششتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
نووووووووووووو بدبخت شدم

ادب!
نچ نچ نچvahidrk

فاطیما جان جو گرفتت؟ :v
خواستم کاربرد این استیکرو بفهممD:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Jack Daniel'ѕ ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، Faust ، امیر‌حسین
آگهی
EVERYBODY STAND FOR ME (15 yrs old Ali)
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، sober ، امیر‌حسین ، Medusa
مظلوم اعزازززی
سینه بزنید ، یقه بدریدcry2
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، ßяɪcε ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، ρυяρℓє_ѕку ، امیر‌حسین ، Medusa ، Ɗєя_Mσηɗ
(25-04-2020، 22:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مظلوم اعزازززی
سینه بزنید ، یقه بدریدcry2
چرا مگه چه شده بگو تهملشو دارم
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 109

سپاس شده توسط Medusa ، Faust ، Jack Daniel'ѕ
(25-04-2020، 22:37)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:24)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:12)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:10)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:06)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیستی دیگ ):
زرول جدیده لامصب؟ ^^

اع؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/111_90306.png

جام خالی واقعا ):
با جرزنی هم ک شده میبردمت ._.♡

اره ):
حریف من نمیشی لاناتی D:
دست اول بوکسو بردم چقد حال میداد میزدمش -_-

همون ک حریفت نمیشم میگم با جرزنی میبرمت D:
قشنگ خالی کردی خودتو ؟ -.-
هرروز بازی کن پس D:

با اون حساب گفتم ک نمیشی بازم D:
اره اره پسرعموم کنارم بود اونم میزدم میگف خیلی رفتی ت فازاD:

اره اره ^^

زرا کات فور اور :|
کی گفته من میخوام با تو بازی کنم ؟! تو حالیت نیس میزنی چپو راستمون میکنی -.-♡
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، Faust
ای بابا من دو دقیقه اومدم خودتونو ببینم همش داشتم راجع به تتلو و تربیت کودکان و ابنا حرف میزدم |:

دیگه چه خبر؟ D:

(25-04-2020، 22:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جالب حرف میزنین اخه
از دیدگاه های مختلف به یه موضوع اشاره میکنین و خب این خیلی خوبه ((:

بابا دیگه دیدگاها ته کشید بیخیال شو D: 
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، امیر‌حسین ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Ɗєя_Mσηɗ ، Faust ، sober ، Jack Daniel'ѕ ، red_Queen
(25-04-2020، 22:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:32)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگار یه روح تو کالبد یه شخص دیگه رفته :|

اینارو ولش ..

عکس ماشین تو آواتارت فقط fs10

قابلتو نداره، قرار بود چایی اتیشی بریم باش D:

+

فاطیما سومین تهدید قتلتو کردی، چرا تمومش نمیکنی؟ (:

تهرانی؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa ، Faust ، sober ، Jack Daniel'ѕ
(25-04-2020، 22:42)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:37)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:24)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:12)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:10)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جام خالی واقعا ):
با جرزنی هم ک شده میبردمت ._.♡

اره ):
حریف من نمیشی لاناتی D:
دست اول بوکسو بردم چقد حال میداد میزدمش -_-

همون ک حریفت نمیشم میگم با جرزنی میبرمت D:
قشنگ خالی کردی خودتو ؟ -.-
هرروز بازی کن پس D:

با اون حساب گفتم ک نمیشی بازم D:
اره اره پسرعموم کنارم بود اونم میزدم میگف خیلی رفتی ت فازاD:

اره اره ^^

زرا کات فور اور :|
کی گفته من میخوام با تو بازی کنم ؟! تو حالیت نیس میزنی چپو راستمون میکنی -.-♡

نداشتیما ):
از این نظر گفتم حریفم نمیشی D:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، Medusa ، ρυяρℓє_ѕку
*SIRVAN*
98
Faust
94
sh.99
90
Anill
79
AMIRMAHDI_AEZAZI
76
m.h.sa
71
ﺍﺑﺮﺍﻫﯿﻢ ﻫﺎﺩﯼ
56
MO-R-TY
53
ppparhhhammm
49
★★ Ali ★★
46
arash a

نهسا و غزل کجایید؟
(25-04-2020، 22:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:27)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:18)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس منم ببرین پ.خ  D:

خیلی جالبه بازم بگین ((:

اصنم حوصله سر بر نیس ^^

رها که میگه شئونات اسلامی، توهم که میگی جالبه. 
قکر کنم چاره ای ندارم پس باید همینجا ادامه بدم. D:

D:

اره خیلی قشنگه ادامه بده ((:

خوشت اومده ها :v

جالب حرف میزنین اخه
از دیدگاه های مختلف به یه موضوع اشاره میکنین و خب این خیلی خوبه ((:

شاید بعد از ۸-۹ سال عضویت تو فلشخور ! این گروه ۳-۴ نفره اولین افرادی باشن که علمی صحبت میکنن . و منو ترقیب میکنن که علمی صحبت کنم،بلدم نباشم سکوت کنم !
بقیه تعصبی بحث میکردن منم تعصبی تر !
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، Ɗєя_Mσηɗ ، Faust ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان