امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(25-04-2020، 22:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:41)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مظلوم اعزازززی
سینه بزنید ، یقه بدریدcry2
چرا مگه چه شده بگو تهملشو دارم

هیچی خیلی دوست دارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 111

فکر نکن حواسم نیست همه ی عشقتو داری نثار این و اون میکنی. دوشیزتو فراموش کردی! -_-
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، Jack Daniel'ѕ ، Faust ، sober ، امیر‌حسین
آگهی
سلام.
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، Faust ، ρσєѕɪ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، امیر‌حسین ، Jack Daniel'ѕ
(25-04-2020، 22:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:41)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:40)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مظلوم اعزازززی
سینه بزنید ، یقه بدریدcry2

هیچی خیلی دوست دارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

براش یه پک استیکر بفرس._.
 سپاس شده توسط Medusa ، Faust ، ρσєѕɪ ، Jack Daniel'ѕ
Heart 
چرا فضا انقدر علمی بهم برخورد 15
از تعصیراته روزست؟
(25-04-2020، 22:49)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:48)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:47)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا قلبم اومد تو دهنم
دزد بود
کیفزنرو زد رفت
دنبال تفنگ ساجمه ای که کبود میکنه میگشتم رفتم پایین فرار کردن

بیا !
نتیجه دیدن فیلم هندی با کودکان :v

فیلم هندی چیه من تجربه داشتم
میخوای واست بگم چند تا عملیات رفتم
با اینکه پلیس نیستم

بسیجی هستی؟
 سپاس شده توسط Faust ، ρσєѕɪ ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، Medusa ، sober
اِوا خدا مرگم بده ، خیلی هول شدم جدیداً :v
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Jack Daniel'ѕ ، ρσєѕɪ ، Medusa ، امیر‌حسین ، sober ، ρυяρℓє_ѕку
(25-04-2020، 22:45)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:36)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:27)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:24)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:18)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها که میگه شئونات اسلامی، توهم که میگی جالبه. 
قکر کنم چاره ای ندارم پس باید همینجا ادامه بدم. D:

D:

اره خیلی قشنگه ادامه بده ((:

خوشت اومده ها :v

جالب حرف میزنین اخه
از دیدگاه های مختلف به یه موضوع اشاره میکنین و خب این خیلی خوبه ((:

شاید بعد از ۸-۹ سال عضویت تو فلشخور ! این گروه ۳-۴ نفره اولین افرادی باشن که علمی صحبت میکنن . و منو ترقیب میکنن که علمی صحبت کنم،بلدم نباشم سکوت کنم !
بقیه تعصبی بحث میکردن منم تعصبی تر !

واقعا از همتون ممنونم ((: نظر بقیه بچه ها رو نمیدونم ولی بحثایی ک میکنید خیلی برای من جذابه ..
مثلا همین ماجرای تتلو که درسته هرکی یه عقیده ای داشت .. ولی همتون به یه نتیجه مشترک رسیدین و این خیلی شیرینه ^^

بحثای دیگتون هم محشره .. مثلا کنجکاو شدم که در مورد جهان های موازی یه مطالعه ای داشته باشم و خیلی چیزای دیگه .. (((:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، Medusa ، sober ، ⓩⓐⓗⓡⓐ
(25-04-2020، 22:47)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:42)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهرانی؟

ناف اختیاریه :V 

اوه اوه پس بچه تَهرونی؟ D:

خداوکیلی نیا :V
اره داداش یه زمانی نیویورکشم کردیم جوونی (:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ρσєѕɪ ، Medusa ، sober
(25-04-2020، 22:50)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

سلام گل
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa ، MONA-GH ، Faust ، sober
(25-04-2020، 22:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:47)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:45)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:42)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهرانی؟

ناف اختیاریه :V 

اوه اوه پس بچه تَهرونی؟ D:

خداوکیلی نیا :V
اره داداش یه زمانی نیویورکشم کردیم جوونی (:

بچه بالا شهریا
 سپاس شده توسط Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، ρσєѕɪ ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان