امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(25-04-2020، 22:50)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی خیلی دوست دارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 112

فکر نکن حواسم نیست همه ی عشقتو داری نثار این و اون میکنی. دوشیزتو فراموش کردی! -_-

من چی؟cry girl
 سپاس شده توسط Medusa ، ρσєѕɪ ، Jack Daniel'ѕ ، امیر‌حسین ، Faust
آگهی
(25-04-2020، 22:51)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:49)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:48)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:47)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:45)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی خیلی دوست دارم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا قلبم اومد تو دهنم
دزد بود
کیفزنرو زد رفت
دنبال تفنگ ساجمه ای که کبود میکنه میگشتم رفتم پایین فرار کردن

بیا !
نتیجه دیدن فیلم هندی با کودکان :v

فیلم هندی چیه من  تجربه داشتم
میخوای واست بگم چند تا عملیات رفتم
با اینکه پلیس نیستم

بسیجی هستی؟
بله
و من پیروز دو نفرو زدم داشتن مواد میفروختن بعد زنگ زدم پلیس
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa
(25-04-2020، 22:52)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه بالا شهریا

ولی روحیاتم خیلی پایین شهریه :|
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، Medusa ، امیر‌حسین ، Faust ، ρυяρℓє_ѕку
(25-04-2020، 22:50)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نکن حواسم نیست همه ی عشقتو داری نثار این و اون میکنی. دوشیزتو فراموش کردی! -_-

مگه میشه‌ دوشیزه ای به این زیبایی رو فراموش کنم؟
دور چشمایِ سبزت بگردم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، امیر‌حسین
(25-04-2020، 22:52)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:51)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:49)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:48)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:47)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا قلبم اومد تو دهنم
دزد بود
کیفزنرو زد رفت
دنبال تفنگ ساجمه ای که کبود میکنه میگشتم رفتم پایین فرار کردن

بیا !

با اینکه پلیس نیستم

بسیجی هستی؟
بله

ای جانم ((:
عضو فعالی؟
 سپاس شده توسط Medusa ، ρσєѕɪ
(25-04-2020، 22:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:52)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه بالا شهریا

ولی روحیاتم خیلی پایین شهریه :|

ای بابا ):
الهی بمیرم برت
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، Faust
(25-04-2020، 22:49)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:47)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:44)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:42)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:37)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با اون حساب گفتم ک نمیشی بازم D:
اره اره پسرعموم کنارم بود اونم میزدم میگف خیلی رفتی ت فازاD:

اره اره ^^

زرا کات فور اور :|
کی گفته من میخوام با تو بازی کنم ؟! تو حالیت نیس میزنی چپو راستمون میکنی -.-♡

نداشتیما ):
از این نظر گفتم حریفم نمیشی D:
من کلا حریفِ تو یکی نمیشم ): D:

_
چقد خوبه بری پی وی معلما -.-

طبیعیه D:

چطور؟ D:
من مدیر فق میاد بم میگه درس بخون :|

-.- !

D: بیخیال خواهرم
فقط سراغ اونایی ک نیستنو از من میگیرن :|
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، ρσєѕɪ ، Faust
(25-04-2020، 22:54)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه میشه‌ دوشیزه ای به این زیبایی رو فراموش کنم؟
دور چشمایِ سبزت بگردم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خب؟

هی یو با قسمت چشم کاری نداریا :|
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، ρσєѕɪ ، sober ، Faust ، Medusa ، امیر‌حسین
(25-04-2020، 22:56)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:49)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:47)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:44)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:42)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرا کات فور اور :|
کی گفته من میخوام با تو بازی کنم ؟! تو حالیت نیس میزنی چپو راستمون میکنی -.-♡

نداشتیما ):
از این نظر گفتم حریفم نمیشی D:
من کلا حریفِ تو یکی نمیشم ): D:

_
چقد خوبه بری پی وی معلما -.-

طبیعیه D:

چطور؟ D:
من مدیر فق میاد بم میگه درس بخون :|

-.- !

D: بیخیال خواهرم
فقط سراغ اونایی ک نیستنو از من میگیرن :|

تُ هم لو نمیدی D:

برم سمت درس -_-
شبت بخیر عزیزم -.-
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку ، Faust
(25-04-2020، 22:55)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 22:52)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا !

با اینکه پلیس نیستم

بسیجی هستی؟
بله

ای جانم ((:
عضو فعالی؟

بله بعدی
هم به یه علامت مشکوک شدم برسی کردم گشتم درو برش مواد پیدا کردم با کمک یگان ویژه و بسیج دسگیر شدن Smile
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان