امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(25-04-2020، 23:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 23:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 23:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمل جراحیش هست، انجام بده جنس برتر و قدرت میشی D:

الان تو که ورژن پسرونه‌ی منی چه گلی زدی به سر دخترا که من بزنم؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 118
بیخیال (((:

نمیدونم حداقل نمیگم کاشکی پسر بودم یا دختر بودم یا یه چیز دیگه (:

سنگیییییین بود :>=
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، Faust
آگهی
(25-04-2020، 23:23)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ƒalleη
دیگه برات پ.خ های عاشقانه نمی فرستم منو نادیده می گیری ):

بابا من که مث رها نیستم ): فقط تو یکی رو دارم، ترکم نکن. (_:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، sober ، Jack Daniel'ѕ ، Faust
هعی ):
من موش موشیه کیم ؟):
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa ، Ɗєя_Mσηɗ ، Jack Daniel'ѕ ، sober
(25-04-2020، 23:21)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 23:17)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سنگین بود :>

یح یح دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 118  !

این استیکره رو که میبینم ناخوداگاه خندم میگیره Big Grin
 سپاس شده توسط Medusa ، sober ، Faust
(25-04-2020، 23:24)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-04-2020، 23:23)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ƒalleη

جان بی جمال جانان میل جهان ندارد
هر کس که این ندارد حقا که آن ندارد
 سپاس شده توسط Faust ، Medusa
(25-04-2020، 23:24)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ƒalleη

منم خیلی خوبم فرق نمیذارم بینتون.
 سپاس شده توسط Medusa ، sober ، Jack Daniel'ѕ
(25-04-2020، 23:25)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ):
من موش موشیه کیم ؟):

موش موشیِ کسی باش.
نه موش موشیه کسی ):
 سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ ، Faust ، امیر‌حسین
(25-04-2020، 23:25)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعی ):
من موش موشیه کیم ؟):

ببخشید شما؟ D:
 سپاس شده توسط Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، Faust ، امیر‌حسین

هعی ):
من موش موشیه کیم ؟):

حداقل از سیبیلات خجالت بکش ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 118
سیبیل حرمت داره.
 سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ ، Medusa ، امیر‌حسین
(25-04-2020، 23:27)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ƒalleη

جان بی جمال جانان میل جهان ندارد
هر کس که این ندارد حقا که آن ندارد

به همه قبلیا هم همینو میگفتی؟ D:

توهم مرا جان و جهانی و این داستانها ((:
وجودمم رفت و مِهرت همچنان هست تازه. 
 سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ ، Faust ، امیر‌حسین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان