امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(26-04-2020، 10:16)s҉a҉d҉r҉a҉ w҉i҉n҉n҉e҉r҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه همه رو مدیر کردن منم خو مدیر میکردن Sad

سلام کجایی تو منم هم کارت شدم
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 137

سپاس شده توسط ßяɪcε
آگهی
(26-04-2020، 10:12)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:09)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:07)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:04)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@spent †
با دوست کوچولوی مهربون من آشنا شدی؟
@"Tιɳα"

نه نمیشناسم ((:

معرفی کن ببینم .

اسمش تیناست
خیلی مهربونه
مثل خودت
عزیزممم ^_^

__

بابا این انلاین بودنتو درست کن :|

باشه باشه
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، spent †
(26-04-2020، 10:15)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:13)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم موخوام مدیل بشم بی معرفتاcry2cry2cry2udoudoudo

شتر به این بزرگیp343
یکم سنگین باش پسرم Dodgy

(26-04-2020، 10:14)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:08)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم براییییی دی دیم تنگ شده cry2

کی هس؟

ندا

من سنگینم دخترم Dodgy
بعدش وقتی اومدم انجمن 1روزه همه چی یاد گرفتم نه مثه شما ی ماههپس لیاقتم از مدیر ناظم بالاتره Big Grinمن باید همدست مدیر کل بشم 
راستی مدیر کل
@admin
اقا صابره؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

سپاس شده توسط ßяɪcε
اولین نویسنده ۲۰۱۹ و کسی که هیچوقت مدیر نمیشه
خلاف قوانین؟! تکراری؟! بی کیفیت؟! اسپمزا؟! اسپم؟!کم محتوا؟!
ویلای دو خوابه و ارزان قیمت در نزدیکی دریا در شهر رامسر (:
 سپاس شده توسط ßяɪcε
(26-04-2020، 10:13)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:08)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:04)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:03)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof

بح بح بح بح چه خوشگل چ خوشگل چ خوشگل شدی امشب D:

اصلا برازندگی ازم میباره D:
D:

مدیرا ما همه مهربونن جز من D:
نه بابا تو رو نمیکنی D:
 سپاس شده توسط sober ، امیر‌حسین ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، ßяɪcε ، Faust
(26-04-2020، 10:18)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:15)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:13)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم موخوام مدیل بشم بی معرفتاcry2cry2cry2udoudoudo

شتر به این بزرگیp343
یکم سنگین باش پسرم Dodgy

(26-04-2020، 10:14)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:08)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم براییییی دی دیم تنگ شده cry2

کی هس؟

ندا

من سنگینم دخترم Dodgy
بعدش وقتی اومدم انجمن 1روزه همه چی یاد گرفتم نه مثه شما ی ماهه
ارش زیادی حرف زدیا ما هممون یه ساعتهیاد گرفتیم اگر بخوای بدونی
نمیتونی مدیر شی باید بین کار بر خوب باشی موضع هات هم کمو بیکیفیته
پس اسرار نکن هر موقه شرایطو داشتی مدیرا مدیرت میکنن Angry
123::

سپاس شده توسط ßяɪcε
(26-04-2020، 10:18)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='arash a' pid='3541417' dateline='1587885192']
cry2cry2cry2udoudoudo

من سنگینم دخترم Dodgy
بعدش وقتی اومدم انجمن 1روزه همه چی یاد گرفتم نه مثه شما ی ماهه
اگه راس میگی
چطوری میتونیم
عکس متحرک برا
پرو گذاشت؟
نآشناس
 سپاس شده توسط ßяɪcε
(26-04-2020، 10:16)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:10)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:05)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:03)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof

ای جان ببین کی اینحاست*-*

دختری قرمز با افتاب سوختگی بینی و درد پیرسینگ :|

راستی هویج بودنت بهتر شد؟D:
نه بابا عین دخترای ده شدم ((:
 سپاس شده توسط sober ، امیر‌حسین ، ßяɪcε ، Faust
(26-04-2020، 10:20)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:13)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:08)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:04)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof

بح بح بح بح چه خوشگل چ خوشگل چ خوشگل شدی امشب D:

اصلا برازندگی ازم میباره D:
D:

مدیرا ما همه مهربونن جز من D:
نه بابا تو رو نمیکنی D:
بد اخلاقم)):

مگه نه @AMIRMAHDI_AEZAZI ؟
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، Faust ، spent † ، sober
(26-04-2020، 10:21)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:16)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:10)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:05)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof

ای جان ببین کی اینحاست*-*

دختری قرمز با افتاب سوختگی بینی و درد پیرسینگ :|

راستی هویج بودنت بهتر شد؟D:
نه بابا عین دخترای ده شدم ((:

اشکال نداره هویج با پیرسینگ جذابهD:
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، Faust ، spent †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان