امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(26-04-2020، 11:15)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 11:13)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا همه مدیر شدن به منم یه مدیری بدین نامردا Tongue  Tongue  Tongue

منم مخالفم Tongue  Tongue
خیلی شوخ شدم بهتره وقتی مدیر شدم
که اگر خدا بخواد یکم بد رفتار شم Tongue Tongue Tongue
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 150

آگهی
(26-04-2020، 11:11)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش هیچکدومتون مدیر نمیشدین نچ نچ نچ نچ  Sad
کاش تعداد انجمن کم شه من مدیل بشم
باسپاس ارش

بابا بچه جان این کارا چیه.
یه ذره کنترل کن خودت رو و صبور باش.
مدیل ( |: ) هم میشی.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، sober ، spent † ، ρυяρℓє_ѕку
(26-04-2020، 11:17)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 11:11)arash نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باسپاس ارش

کاش وسط بحث چندتا دوست خودمونو نندازیم . :|

(26-04-2020، 11:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردید از وقتی مدیر شدید منو تو بحثاتون راه نمیدید ؟
من بزنم به چاک بهتره ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاحق.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق دلم کجا ؟ cry girl

خب چی بگم
دوساعته میگم ی اخطار بیست درصد بده اه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

@m.h.sa
چطوری؟
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Medusa
(26-04-2020، 11:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 11:10)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 11:06)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 11:02)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 10:57)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور کن یه تشکر ساده هم کافی بود!

نه برو بذار همون قربونت شه برو با همونا خوش باش !
بای.

عجببب داستانی شد. ((:
اصلا از این به بعد همه ی سپاسا واسه تو میشه. 14k

(26-04-2020، 11:03)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 11:00)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این به همه میگه زشت و هیولا جدیش نگیر -_-
میخوام بدونم خودش شکل برد پیته یا نه -__-

شبیه جوزف استالینه -_-

ایا همینجور سیبیل داره ؟ (((:
انقد با پدر بزرگم شوخی نکنید (:

شبیه بهنام بانی عه ((:
 سپاس شده توسط sober ، Jack Daniel'ѕ ، Medusa
(26-04-2020، 11:15)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردید از وقتی مدیر شدید منو تو بحثاتون راه نمیدید ؟
من بزنم به چاک بهتره ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاحق.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم همه بحثارو گم کردم که کی به کیه |: 

هی خانوم یواش یواش. با ما اینجوری نباش.  14k
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، Jack Daniel'ѕ ، sober ، spent †
(26-04-2020، 11:18)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 11:11)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باسپاس ارش

بابا بچه جان این کارا چیه.
یه ذره کنترل کن خودت رو و صبور باش.
مدیل ( |: ) هم میشی.

من از صب تا حالا پیام میدم گ.ا ارسالام نمیره بالا
ناشناس بگو (;

(26-04-2020، 11:18)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب چی بگم
دوساعته میگم ی اخطار بیست درصد بده اه

نمیشه!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، spent † ، Medusa
(26-04-2020، 11:19)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شبیه بهنام بانی عه ((:

دور از شوخی، اره من برد پیت هستم (:

خداوکیل خوشتیپم چرت و پرت نگید :|
 سپاس شده توسط Medusa ، sober ، spent †
خاک توسرمممممممممممممممممممممم383838
ناشناس بگو (;

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان