امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

نقل قول: شما برید یه تاپیک بزنید که ما حق نوشته چه چیزی رو توی بخش رمان داریم ممنونتون میشم.

نمیشه جزئی جزئی گفت .. بهارستان نیست اینجا ..

حتی یه نقد درست حسابی از یه موضوع که چند بار تکرار بشه و... باعث شلوغی تاپیک و بی نظمی بشه اسپم حساب میشه ..

اسپم یعنی هرزنامه ارسالهایی که ارزشی نداره ..

شما مشکل تعداد ارساله .. وگرنه کاربرایی بودن واقن دنبال ادامه رمان بودن میگفتن خب ادامش ..

شما تو تموم رمانای انجمن همینو نوشتی ..

وقت مدیرام نگیر لطفا
 سپاس شده توسط Medusa ، ßяɪcε ، sober ، Jack Daniel'ѕ ، Faust
آگهی
(26-04-2020، 14:40)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم.  Smile

ای جان چه کیوت♡
 سپاس شده توسط Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ρυяρℓє_ѕку ، ßяɪcε ، Ɗєя_Mσηɗ
(26-04-2020، 14:47)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 14:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 14:39)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید تمام ارسال های منو پاک کنید تمام موضوعاتمو ولی با دلیل نبری خود نمای که ما هم هستیم

بزودی .. D:

خواهیشن فقط یکم زود بزارید یه دفعه عصبانی شم تموم شه

انژکتور ماشینمم نیستی (:
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، ρυяρℓє_ѕку ، sober ، Ɗєя_Mσηɗ ، امیر‌حسین ، Sirvan10_a
(26-04-2020، 14:45)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم من دیگه پاسخی نمیزارم اینطوری دیگه کل مشکلات انجمن رفع میشه

مای توی هر بخشی میخوای چیزی بنویسیم میگن اسپمه میگم چی بنویسم همه میگن فقط سپاس شما اول برید تکلیف خودتونو معلوم کنید که چرا اصلا برای موضوعات پاسخ گذاشتین همین

فقط اون سپاس بسه دیگه

(26-03-2020، 22:20)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسیییی

(01-04-2020، 22:54)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالییییییییییی

(17-04-2020، 22:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی از اهنگ های مورد علاقم ممنون

(18-04-2020، 9:18)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرامشی دارم که طوفان را بغل کردم
همین دیوانگی را من ببین ضرب المثل کردم

ممنون Heart

(18-04-2020، 9:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شهزاده نامهربان… قلب مرا شکستی
تیر گذشته از کمان دردانه که هستی

ممنون Heart

یه نمونه از اسپم هات !
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، Medusa ، Jack Daniel'ѕ ، ρυяρℓє_ѕку ، sober ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، امیر‌حسین
(26-04-2020، 14:48)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 14:40)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم.  Smile

ای جان چه کیوت♡

قوبونیت بیلم گلم Heart Blush
 سپاس شده توسط Medusa ، ρυяρℓє_ѕку ، sober
(26-04-2020، 14:39)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نه بابام نویسنده بود نه جدو ابادم بیام توی موضوع  رمان از مساعل پیچده رمان نوبسی صحبت بکنم.
تو سکوت کن !
شاعر میگه که :
من سکوت تورو میشنوم .‌. 
خب برادر من ! مگه کلت گذاشتن رو شقیقه‌ت میگن حتماً باید نظر بدی؟!
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Ɗєя_Mσηɗ ، ρυяρℓє_ѕку ، Medusa ، ßяɪcε ، sober
(26-04-2020، 14:44)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مشکلم به خودم ارتباط داره.

من نه بابام نویسنده بود نه جدو ابادم بیام توی موضوع  رمان از مساعل پیچده رمان نوبسی صحبت بکنم.

شما برید یه تاپیک بزنید که ما حق نوشته چه چیزی رو توی بخش رمان داریم ممنونتون میشم.

چیزه جدیدی نیست که کسی پاسخگو نیست حرف حق تلخه توی ایران هیچ کس جوابی برای کاراش نداره که شما داشته باشید.

زهرا خانوم که قبلا از شما مدیر بخش ادبیات بود چرا این کارا رو نمی کرد این برام سواله

چرا با ورود شما اینا اسپم شدن؟

من نمیخوام درگیر بشم ولی شما یاد بگیر درست حرف بزنید من مشکلی ندارم برید تمام ارسال های منو پاک کنید تمام موضوعاتمو ولی با دلیل نبری خود نمای که ما هم هستیم

اولا درست صحبت کن لطفا .. این چه وضع حرف زدنه

در ثانی از وقتی انجمن اومدی قوانین رو نخوندی؟؟؟ ... اونا اسپم محسوب میشن ..اسپم!!!
یه ارسال بی کیفیت که به جاش میتونی سپاس بدی !

تا اونجایی که یادمه زهرا هم بهت اخطار داده بود! .. به خاطر همین اسپم ها .. درسته؟؟

چشم من خفه میشم چون اخرشم حق با شما میشه چون اصلا عدالتی وجود نداره

هنوز کسی بهم نگفت وقتی بخوام پاسخ بزارم چی بنویسم.

اون دفعه حق باهاش بود من یادم.نبود ولی خودش یاداوری کردی توی رمان استاد و عروس من نوشتم عالی اون دلیل داشتم میخواسنم به اخر رمان برسم چون یکم طولانی بود بیشترشو قبلا خونده بودم اون اخرش چند خطی منوده بود گفتم این نینویسم میرم اخرش بعدا ویرایش میکنم که یادم رفت ویرایش کنم و اخطار دریافت کردم.

مهسا خانون خواهش ادامه نده قصد درگیری با شمارو ندارم ممنون
(26-04-2020، 14:49)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 14:47)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 14:41)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید تمام ارسال های منو پاک کنید تمام موضوعاتمو ولی با دلیل نبری خود نمای که ما هم هستیم

بزودی .. D:

خواهیشن فقط یکم زود بزارید یه دفعه عصبانی شم تموم شه

انژکتور ماشینمم نیستی (:

فقط کاربرات .
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ßяɪcε ، sober
سلام به همه Smile
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 171

سپاس شده توسط Faust ، Jack Daniel'ѕ ، sober
(26-04-2020، 14:52)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو سکوت کن !
شاعر میگه که :
من سکوت تورو میشنوم .‌. 
خب برادر من ! مگه کلت گذاشتن رو شقیقه‌ت میگن حتماً باید نظر بدی؟!

خخخخTelegh_01
 سپاس شده توسط Faust

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان