امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(26-04-2020، 15:12)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الکی فقط بحث ، بحث ..
اگه من جای شما بودم ...
خودتون میدونید چیکار میکردم ، لازم نیست بگم ((((:
اینجا پر پر شدم نمیگیرید قضیه رو !

توجه بشه به این پست خیلی خیلییی زیبا  Telegh_01
 سپاس شده توسط Medusa ، sober
آگهی
(26-04-2020، 15:14)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 14:58)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جوری از سن حرف میزنید انگار خودتون چند سالتونه
اقا ما احمق ما خر ما کودن شما خوب تموم کنید یه سوال ساده پرسیدم کسی یه جواب درستو حسابی نداده

ببخشید وقتتو گرفتم من برم با اقا صابر حرف بزنم بهتره

سنش هرچقدرم ک باشه احترام ب بزرگتر سرش میشه .
ی سوال پرسیدی این همه آدمو علاف کردی دارن جوابتو میدن :|
بعد میگی هیشکی جواب درستو حسابی نداده ؟ .________.
اینهمه ادم میگن نره شما هی میگی بدوش ؟ :|

کارِ خیلی بدی کردی ک وقتشونو گرفتی همون اول میرفتی -_- !

PURPLE YOU :V
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، ρυяρℓє_ѕку ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
فکر نکن بعد تو صد تا مثل تو رو چیدم
به هیشکی به جز تو رو نمیدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(26-04-2020، 15:14)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 14:58)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا ما احمق ما خر ما کودن شما خوب تموم کنید یه سوال ساده پرسیدم کسی یه جواب درستو حسابی نداده

باشه شما خوبید ما بد تمام
بازم معذرت وقتتونو گرفتم
(26-04-2020، 15:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 15:14)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

PURPLE YOU :V

این جمله رو خز نکن-_-
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Jack Daniel'ѕ ، ρυяρℓє_ѕку
همه خوبن
بهه جز من
سکوت حالا اختیار کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
(26-04-2020، 15:15)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همه مدیران افرادی که بهشون توهینی شده معذرت میخوام دیگه با اجازنون توی گ.ا پاسخی نمیزارم خدای نکرده اسپم حساب نشه و نظم انجمن بهم نخوره

دیگه دیره ، دیگه دیره ! دَنگ دَنگ ..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 176
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Medusa ، Sirvan10_a ، ρυяρℓє_ѕку ، sober ، Jack Daniel'ѕ ، ßяɪcε
(26-04-2020، 15:16)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 15:12)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الکی فقط بحث ، بحث ..
اگه من جای شما بودم ...
خودتون میدونید چیکار میکردم ، لازم نیست بگم ((((:
اینجا پر پر شدم نمیگیرید قضیه رو !

توجه بشه به این پست خیلی خیلییی زیبا  Telegh_01

راست میگن دیگه یه اخطار 1000% بدین تمام
https://ts98.ir/wp-content/uploads/2020/02/Parsalip-Peydashe-ft-Putak-320-Ts98.ir_.mp3

نآشناس
(26-04-2020، 15:04)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 15:02)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوی سلام کردم نامردا جز یکی

سلام._.

سلام چطور مطوری Cool Big Grin Heart
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 176
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان