امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(26-04-2020، 16:01)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 15:59)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 15:58)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 15:53)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب‌چرا میگم دل درد دارم قلبم درد نمیگیره؟

دل و قلب مجاز از بخشی از بدن هستن
مجاز جزییه
و در اصل این یه جز از کل بدن محسوب میشه
منظور شاعر یا نویسنده اینه میخواد جونشو فدای معشوق کنه
این فناپذیری در راه عشق باعث بقای معشوق میشه
مجاز هم که یه آرایه ی ادبیه

الحق که مدیر بخش ادبیاتی ._.

من دوره ی تدریس برای ادبیات گذرونده بودم ولی دنبالش نرفتم

عاو پس بگو .
من فک‌ میکردم اطلاعاتم آب رفته
 سپاس شده توسط sober ، Sirvan10_a
آگهی
(26-04-2020، 16:02)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"

ببخشید ایشون چرا محروم شد؟????

@R.o.h.a.m

چند نام کاربری داشت
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(26-04-2020، 16:03)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:02)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"

@R.o.h.a.m

چند نام کاربری داشت
پرهام بود دیگه Smile Smile
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵ 188

سپاس شده توسط Sirvan10_a
فقر ینی ی رفیق درست حسابی نداری ، الان باهاش با ماشین بری چرخی بزنی تو خیابون !
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Sirvan10_a
(26-04-2020، 16:03)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"

@R.o.h.a.m

چند نام کاربری داشت

ممنون
(26-04-2020، 16:05)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 20 دیقه دیگه همینی ک تو فقرشو داری بهش میرسم D:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، Sirvan10_a
(26-04-2020، 16:03)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"

@R.o.h.a.m

چند نام کاربری داشت
پرهام بود دیگه Smile  Smile

پرهام نبود پسرخالم بود که یه چن ساعتی من با اکانتش فعالیت کردم

اما خب محروم شد.____.
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(26-04-2020، 16:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:05)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها یه لشکرم D:
من رفتم حاژی v:
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Sirvan10_a
چه باررونی داره میاد 32
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط Sirvan10_a
(26-04-2020، 16:08)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:06)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تنها یه لشکرم D:
من رفتم حاژی v:

تَنا نبینمت دااااش D:
ماشین بفرسم؟
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان