امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۵

(26-04-2020، 16:17)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:11)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:03)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:03)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:02)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕмσкє"

ببخشید ایشون چرا محروم شد؟????

@R.o.h.a.m

چند نام کاربری داشت
پرهام بود دیگه Smile  Smile

نخیر اقا پرهام نیست یکی از خانوم های انجمنه که منم گفتم کسی باور نکرد

خودم گفتم آقای محترم دیدی که محروم شد.

خیلی ممنون که او کارو کردی

بخاطره اون کارت یه جایزه خوب دریافت کردم
آگهی
(26-04-2020، 16:18)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:17)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:16)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:08)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه باررونی داره میاد 32

شما هنوز اردبیل تشریف دارین؟

نه ۱ ماهه تهرانم

تهرانو خیلی دوست دارم.همه آدم معروفا اونجان Big Grin

ارع خب چون  پایتخته
تو کجا هستی؟

الان گلستان Smile
 سپاس شده توسط red_Queen
(26-04-2020، 16:17)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: دیگه با اجازنون توی گ.ا پاسخی نمیزارم
kaffe2

گفتم اگه اجازه بدین که یکی از بچه های تیم مدیرت اجازه نداد گفت یه فلشخورو یه سیروان 10
(26-04-2020، 16:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:11)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:03)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 16:03)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند نام کاربری داشت
پرهام بود دیگه Smile  Smile

نخیر اقا پرهام نیست یکی از خانوم های انجمنه که منم گفتم کسی باور نکرد

خودم گفتم آقای محترم دیدی که محروم شد.

خیلی ممنون که او کارو کردی

بخاطره اون کارت یه جایزه خوب دریافت کردم

خواهش میکنم Dodgy
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
منم دلم یه روز با یه چشمک رفت

@"Tιɳα"
نسخه جدید لطفا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، ßяɪcε
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=243395&pid=3542039#pid3542039
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
@Anill
@Ƒalleη
@"★★ Ali ★★"
مدیر شدنتون مباررررکککککککHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

ببخشید اگه دیر گفتم :ngh:
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، Sirvan10_a ، Jack Daniel'ѕ
(26-04-2020، 16:27)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم دلم یه روز با یه چشمک رفت

@"Tιɳα"
نسخه جدید لطفا

مدیر گفت و گو ازاد باید بزنه عزیزم!
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel* ، Sirvan10_a ، sober
(26-04-2020، 16:28)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Anill
@Ƒalleη
@"★★ Ali ★★"
مدیر شدنتون مباررررکککککککHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

ببخشید اگه دیر گفتم :ngh:

من اصلا بهشون نگفتم
چون تگ کردنشون سخته 10
@"-HIDDEИ-"
نسخه آزادو بزن!

@"★★ Ali ★★"
مبارکه مدیرتتون
☺♥

اندر تگت میکنم تا نسخه رو بزنی
@"-HIDDEИ-"
@"-HIDDEИ-"
@"-HIDDEИ-"

@"-HIDDEИ-"
@"-HIDDEИ-"
@"-HIDDEИ-"
نآشناس
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان