امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6

(27-04-2020، 10:37)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:35)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust
@Anill
@"ѕмσкє"
منو برایه رفتار دیروزم ببخشید:ngh::ngh:

تهران واس تو ♡
ممنون Heart  Heart  Heart  Heart
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 59

سپاس شده توسط Faust
آگهی
(27-04-2020، 10:37)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:34)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:28)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust

اومدی شمال یادم بیار بیام دنبالت بریم شرکتو نشونت بدم25r30

من تو مسیرم؟

اره خودت گفتی ازشون ماشینا گرفتی D:

گفتم اگه تو سر راهی من بیام دنبالت Angel

خلاصه یه پی اس فور و یه ویلایی هست بچها هستن تا صب بازی دگ v:
منم بازی یا بازی خراب Smile))
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، Faust ، sober
(27-04-2020، 10:33)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین
ابنور زیاد مسخرتون کردیم + فش

راستی شما قدیمی ها همیشه باهم عاشق نیشید یا باهم نصمیم به مخ زنی میکنید؟
خب از صمیم قلب باور داری به توپ چپمونه یا باید اثبات کنیم؟ ):

دیگه بیشتر از کوپونت شنیدی پسرم , بس ته
دگ پلنگ خونه جاییه که ادمین هاش به حرف یه بچه بکنن :>
 سپاس شده توسط B I N A M
(27-04-2020، 10:38)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:37)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:36)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:34)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:31)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو مسیرم؟

بیا داداش .

پایه دور دور با لکسووووووز هستی؟ 25r30
 سپاس شده توسط Faust ، B I N A M ، sober
(27-04-2020، 10:33)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:29)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-04-2020، 23:57)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه های قدبمه یه گروه تلگرامی به اسمه خفن ها دارن که میخواستن منم عوضو کن ولی به بعضی دلایل شخصی عوض نشود اونا اونجا قرار گذاشته بودن که بیا انجمن و یه مسابقه مخ زنی برگزار کنن قرار بود مدت مسابقه سه روز باشه یعنی تا جمعه هر کس بیشتر تونست مخ دخترا رو بزنه برندس اما با دریاته مدیران محترم در همون ساعات اول این قضیه تموم شد و این کل ماجرا بود که بنده حقیر براتون تعریف کردم.
خفن ها؟ D:
اونور شات این حرفا رو گذاشته بودن همه قهوه ای شده بودن از خنده
از کجات این حرفا رو درمیاری؟! :>
Telegh_01Telegh_01
خجالت بکش پسرم , زشته چرند گفتن :V
دفعه بعد ک خواستی چیزی بگی از دوسه نفر یا حتی از خود طرف بپرس من این سوتفاهم رو باهات دارم , درسته یا نه , بطور مثال Mr robot
بعد اطمینان صحبت کن , یادت باشه :√

افرین
ابنور زیاد مسخرتون کردیم + فش

راستی شما قدیمی ها همیشه باهم عاشق نیشید یا باهم نصمیم به مخ زنی میکنید؟

به بزرگترا فوش نده عموجون
میری جهنم خدا با گرز آتشین ازت پذیرایی میکنه واااا
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، B I N A M
(27-04-2020، 10:37)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم نزدیکم دنبال منم بیا اگه دنبال این میری Smile))

تا بام لاهیجان بیشتر نمیبرمتون دور دور (((:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، sober ، B I N A M
(27-04-2020، 10:37)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:32)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیستی؟؟؟
چند تا رفیق مشدی داری گل؟ D:

اولش حدس زدم
بعد اسمتو دیدم گفتم تو ازین سوسول بازیا درنمیاری
ظاهرا درمیاریBig Grin
این دوسالی هستش ک مونده
حس و حال عوض کردنش نیس حاجی D:

زن داداش اکانت فلشش هست؟ پاشو بیارش شاد باشیم :^
 سپاس شده توسط z_farhad
(27-04-2020، 10:35)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Faust
@Anill
@"ѕмσкє"
منو برایه رفتار دیروزم ببخشید:ngh::ngh:

من ازت ناراحت نبودم و نیستم عزیز
 سپاس شده توسط Faust ، AMIRMAHDI_AEZAZI ، Medusa
(27-04-2020، 10:39)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:38)B I N A M نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیا داداش .

پایه دور دور با لکسووووووز هستی؟ 25r30

من با پیکانم راضیم Smile))
 سپاس شده توسط Faust ، sober ، امیر‌حسین
(27-04-2020، 10:41)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:37)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:34)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 10:32)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیستی؟؟؟
چند تا رفیق مشدی داری گل؟ D:

اولش حدس زدم
بعد اسمتو دیدم گفتم تو ازین سوسول بازیا درنمیاری
ظاهرا درمیاریBig Grin
این دوسالی هستش ک مونده
حس و حال عوض کردنش نیس حاجی D:

زن داداش اکانت فلشش هست؟ پاشو بیارش شاد باشیم :^
اسم اکانتشو نمیدونم
اینجا آشنا نشدیم
یادمه همو نمیشناختیم تو اون پست نفر قبلی نفر بعدی قرار بود برام رقص چاقو برهBig Grin
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ ، B I N A M

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان