امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخه 358 ]

(01-05-2020، 12:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 9:36)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 1:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارم داشتی -_-
ما ک کل روز حرف میزنیم حتما واجبه گفتی این تایم (((:

نبودی !

بودم شما دیر اومدی @_@
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
Exclamation 
چرا بعضی ها تولدمو تبریک نگفتن15

خیلی نامردین 19
(01-05-2020، 12:45)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 12:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 9:36)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 1:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارم داشتی -_-

نبودی !

بودم شما دیر اومدی @_@

گفتی دو سه
منم بین اون دوتا اومدم دیگ #_#
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Sirvan10_a
(01-05-2020، 12:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 12:45)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کارم داشتی -_-

نبودی !

بودم شما دیر اومدی @_@

گفتی دو سه

من ی زری زدم عشقم @_@
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، Ɗєя_Mσηɗ
(01-05-2020، 12:47)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی نامردین 19

فکر میکنم تنها آدمی باشم که روز تولدم به هیچ کس نمیگم تولدمه.
اصلاً به روی خودم نمیارم
اون تبریکایی که خودم بخوام یادآورشون باشم اصلاً برام ارزش ندارن.
همونایی که یادشونه برام با ارزش ترن ((:

-
تولدت مبارک ،  با آرزوی موفقیت ، شادی و سلامتی.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Sirvan10_a ، Đęąđ.ğïřł ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Ɗєя_Mσηɗ
(01-05-2020، 12:51)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 12:47)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی نامردین 19

فکر میکنم تنها آدمی باشم که روز تولدم به هیچ کس نمیگم تولدمه.
اصلاً به روی خودم نمیارم
اون تبریکایی که خودم بخوام یادآورشون باشم اصلاً برام ارزش ندارن.
همونایی که یادشونه برام با ارزش ترن ((:

-
تولدت مبارک ،  با آرزوی موفقیت ، شادی و سلامتی.

ممنون انشالا تولد خودتون با کله میام تبریک بارونت میکنم .

من فقط دو نفر تولدمو یادشون بود اونم مال اینجا بودن بقیه که اصلا منو ادم حساب نمی کنن چه برسه تولدم یادشون بمونه

من نگفتم تولدمه تا بهم تبریک بگن فقط خواستم بدونم کی بعداش میاد تبریک با اینکه خودم اعلام کردم تولدمو بازم بعضی ها تبریک نگفتن.

محمد
نفس
تینا
غزل
ستین
ممنون که تبریک گفتید
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Faust
(01-05-2020، 12:51)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 12:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبودی !

بودم شما دیر اومدی @_@

گفتی دو سه

من ی زری زدم عشقم @_@

بی عدب #_#
از حرف دیشبت هنوزم ناراحتم عشقم -_-

خیلی نامردین 19

تولدت مبارک جذاب سایت((:
باارزوی بهترینها+_+
(01-05-2020، 13:04)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 12:51)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبودی !

بودم شما دیر اومدی @_@

گفتی دو سه

من ی زری زدم عشقم @_@

بی عدب #_#

@___________@
من چیزی نگفتم Telegh_43
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Sirvan10_a
(01-05-2020، 13:05)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 13:04)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بودم شما دیر اومدی @_@

گفتی دو سه

من ی زری زدم عشقم @_@

بی عدب #_#

@___________@
من چیزی نگفتم Telegh_43

#_________________#
جان عمت |:
بیا بریم کارتون ببینیم (((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان