امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخه 358 ]

@spent †
@"Ƒalleη"
چرا برای من یه لئون پیدا نمی کنین؟ cry2
درسته که من ماتیلدا نیستم ولی یه لئون چیز زیادیه؟._.
 سپاس شده توسط spent † ، Medusa
آگهی
(04-05-2020، 17:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 17:47)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 10:47)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 9:17)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2020، 23:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه نخوندم
چن درس خوندی؟
این جوادم مارو گیر اورده عا اه
میخام برم به یاد کوثر جومونگ ببینم Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

ایشالله بتونیم تقلب کنیم
Big Grin  Big Grin

تو خرخونی نیاز ب تقلب نداری |:

حواست باشه عین ماجرای اون دوتا نشه (پری و گیتا)
جلو جواد جوابا رو چک میکردن باهم !!!!!

تموم کردی بم پیام بده .. اگ منم تموم کردم بزنگیم
وای مهسا خرابش کردم

چه گندی زدی باز Telegh_01
هیچی دیگه نصفش زو غلط زدم Shy
(04-05-2020، 15:40)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 15:21)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 15:20)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 15:19)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 15:18)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره راس میگی منم مطمئنم که خودشه

با کدوم مدرک؟

مدرک نمیخاد که واضحه

از کجاش واضحه؟

دیروز باهات حرف زدم واضح بود

هر کس بیاد بگه نمیخواستم درخواست دوستیتو قبول کنم من ناراحت میشم.فقط تو نیستی
این دلیلی نیست که قانع کننده باشه برای حرف بی ربطت یه دلیل قانع کننده بیار
(04-05-2020، 18:41)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@spent †
@"Ƒalleη"

لئون یکم عقب مونده بودا ._.
 سپاس شده توسط sober ، Medusa
(04-05-2020، 18:43)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 18:41)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@spent †
@"Ƒalleη"

اصل داستانو ول کردی چسبیدی به چی
خب یه لئوناردو دی کاپریو می تونی پیدا کنی؟._.
 سپاس شده توسط spent † ، Medusa
(04-05-2020، 18:45)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 18:43)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@spent †
@"Ƒalleη"

اصل داستانو ول کردی چسبیدی به چی
خب یه لئوناردو دی کاپریو می تونی پیدا کنی؟._.
من نهایت برات مهران رجبی و احمد پورمخبر پیدا کنم برات ._.
 سپاس شده توسط Medusa ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، sober
(04-05-2020، 18:41)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 18:39)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صرفا جهت اطلاع به خاطر همون چیزآآ
Dodgy  Dodgy  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
نمیتونی بزنی هاهاها

هر هر هر
میزنم که

@spent †
@"Ƒalleη"

با یه ادوارد سیزرز هند چطوری؟ ._.

(04-05-2020، 18:47)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر جدیدیو واسه من بذار کنار .
 سپاس شده توسط spent † ، Ɗєя_Mσηɗ ، sober
من هنگام وارد شدن و دیدنش :

فتبارک الله احسن الخالقین 

V:

(04-05-2020، 18:48)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@spent †
@"Ƒalleη"

با یه ادوارد سیزرز هند چطوری؟ ._.

(04-05-2020، 18:47)spent † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونو موجودی نداریم یه سیروس گرجستانی داریم فعلا ._.
 سپاس شده توسط Medusa ، sober
(04-05-2020، 18:42)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 17:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-05-2020، 17:47)asal_aw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای مهسا خرابش کردم

چه گندی زدی باز Telegh_01
هیچی دیگه نصفش زو غلط زدم Shy

همیشه همینو میگی
بعد بیست میگیری Dodgy  Big Grin

حنات پیشِ من رنگی نداره .. شرط میبندم غلط نداری Angel  Big Grin

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان