امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~

(11-05-2020، 14:47)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 14:45)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 14:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 7:23)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 5:19)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

القاب من تمومی نداره چ مجازی چ واقعیت D:

ولی هنریک رو از همشون بیشتر دوست داری مگه نه؟ :v

برو بچه -__-
"Ƒalleη"

حالا که اینجوریه، به دفنیشنِ شماره ۱۰ هنریک توی اوربن دیکشنری حوالت می‌کنم به جای ۲ ((:

Nobody gives a damn

حتی نوید؟ ):
 سپاس شده توسط Faust ، ρυяρℓє_ѕку ، Jack Daniel'ѕ ، sober
آگهی
(11-05-2020، 14:45)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 14:42)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همون مشناسمت میگم ولشون کن جون ریان :| Telegh_01

#تقلید_ممنوع D:
اون کاری ک گفتمو بکن

همینی ک هس D:
دارم گوش میدم *___*
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
من اومدم اینجا شلوغ شد.
Everything is Temporary(:
(11-05-2020، 14:47)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 14:42)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"† No Memorise ∅"

عزیزمم((:؟

چرا زنگ میزنم جواب نمیدی؟
کسی رومث من عذاب نمیدی؟

یهو بهش بگو عجیجم چندشی رو در حقش و حقمون تموم کن .

بشنو و سکوت کن
#صداشو_درنیارD:
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку
(11-05-2020، 14:48)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چگال اهن:
787fkg/m2
نماد اتمی:
26

استاد بلدین بمب اتم بسازین؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ
(11-05-2020، 14:49)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 14:47)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تیز هوشان شرکت کرده بودم.
s=2hg=3/14anc 3

استاد به ما هم یاد بدین دیگه
این فرمول انتروپی (s) بود.
باشه.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط سهَ‌ند
(11-05-2020، 14:49)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بشنو و سکوت کن
#صداشو_درنیارD:

من ستاد مبارزه با رلم ، بکش کنار.
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Medusa ، †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، ρυяρℓє_ѕку ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، sober
antisirk
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ
(11-05-2020، 14:50)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 14:49)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 14:47)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تیز هوشان شرکت کرده بودم.
s=2hg=3/14anc 3

استاد به ما هم یاد بدین دیگه
این فرمول انتروپی (s) بود.
باشه.

انتروپی چیه دیگه استاد تو دهات ما بهش میگفتن بی نظمی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
(11-05-2020، 14:47)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-05-2020، 14:46)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حیف ک اون ابهت سگیم کمرنگ شده  Telegh_01

وگرنه ؟ bathtime

هعیی لوله گاز:«
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان