امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

☆~گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۰☆~

(12-05-2020، 14:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 14:06)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبلا دو سه تا شعر می نوشتیم حداقل می تونستیم مخ بزنیم الان اونم نمیشه
همه شعر می نویسن برای همcry2
به هرحال شما همه جوره دلبری بانو *-*

مهم نیست ، من شیوه‌ی خودمو دارم همیشه. ((:
لطف داری.

بله بله^^
 سپاس شده توسط Medusa ، ρυяρℓє_ѕку ، Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(12-05-2020، 14:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 14:05)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دزد به دزد زده :v 

میدونی من عادت دارم دست رو هرچی بذارم ، بعد یه مدت مد میشه :v
راحت باش.

بی خیال جدی، تو که میدونی من جز تقلید از بزرگان راهی برای خودنمایی ندارم. به روم نیار حداقل. ):

+
@Anill
@Faust

شماها که استقبال نکردین از اون ایده تاپیک، ولی من واقعا حوصلم سر رفته و میزنمش. :| 
اولین نفرم خود فاطیما رو میشونم.  14k
 سپاس شده توسط sober ، Faust ، ρυяρℓє_ѕку ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-05-2020، 14:22)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی خیال جدی، تو که میدونی من جز تقلید از بزرگان راهی برای خودنمایی ندارم. به روم نیار حداقل. ):

تو تقلید کار نیستی ؛ تو شاه دزدی :>
-
بیبی من که استقبال کردم گفتم خوبه ! (((×
بزن بزن
 سپاس شده توسط sober ، Medusa ، ρυяρℓє_ѕку ، Ɗєя_Mσηɗ
سیروان کجایی دقیقا کجایی

یه بار دیگه ستایش ۱ رو دیدم بنظرم از ۲ و ۳ بهتره.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
@"صباnafas"

شیلام Big Grin
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(12-05-2020، 14:26)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره.
از همه چرت ترشون فصل ۲ عه !
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، Ɗєя_Mσηɗ ، sober
(12-05-2020، 14:37)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-05-2020، 14:26)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره.

و میدونی چی چرتتره ؟
فصل دو ستایش رنگ و روی زرد و خیلی شکسته ب نظر میرسید ولی فصل سه اصن معجزه شد جوون شد .____.
فصل سه دختر ستایش هم ک عوض شده بود
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Faust ، sober
(12-05-2020، 14:37)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"صباnafas"

شیلام Big Grin
سلام گلم خوبی؟
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(12-05-2020، 14:37)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره.

از اون چرت تر هم کیمیاعا

ستایش>>>>>>کیمیا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط Faust
(12-05-2020، 14:42)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

و میدونی چی چرتتره ؟
فصل دو ستایش رنگ و روی زرد و خیلی شکسته ب نظر میرسید ولی فصل سه اصن معجزه شد جوون شد .____.
فصل سه دختر ستایش هم ک عوض شده بود

آره قیافه‌شو من میبینم حرصم میگیره . خیلی زشت شده بنده خدا (((:
نسبت به فصل ۱ هم خیلی چاقتر شده بود صورتش داشت میترکید !
فصل ۳ لاغتر شد ، خوشگل تر شد.
آره دختره فکر کنم تو یه فیلم دیگه بازی میکرد ، تداخل داشت.
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، sober

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان