امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.93
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴

(27-05-2020، 22:02)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 22:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 21:59)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 21:57)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 21:54)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دستمال بیارم تمیزش کنم مثل روز اولش میشه؟

نه دیگه خیلیا بر‌نمیگردن =)

هیچی مثل قبل نمیشه
نمیشه ی کاری کنی برگردن؟

نه هیچ راه ارتباطی جز اینجا ندارم
اینجام که آن نمیشن

فکر میکنم الان ی درسی میشه برای همه ک شماره های همو بگیریم D:
:vvvvv میخواستم به همین برسم
وگرنه چه دافایی از دست دادم :v
فلش داف خورش خوب بود ی دوران :vvv
انجمن دافخور :vvvv
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
(27-05-2020، 22:03)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 22:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزل میخام زیرشو درست کنم نمیشه  Telegh_01

ب زیر گیر نده ب بالا گیر بده |:

منحرف D:
عنوانتو نمیتونی درس کنی توعم ؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(27-05-2020، 22:04)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 22:02)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 22:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 21:59)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 21:57)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگه خیلیا بر‌نمیگردن =)

هیچی مثل قبل نمیشه
نمیشه ی کاری کنی برگردن؟

نه هیچ راه ارتباطی جز اینجا ندارم
اینجام که آن نمیشن

فکر میکنم الان ی درسی میشه برای همه ک شماره های همو بگیریم D:
:vvvvv میخواستم به همین برسم
وگرنه چه دافایی از دست دادم :v
فلش داف خورش خوب بود ی دوران :vvv
انجمن دافخور :vvvv
بیرون زیاده
قبلا اسمش دافخور بود
الان اسمش چیه Telegh_01
 سپاس شده توسط bOoOoOy ، Ɗєя_Mσηɗ
اونایی که فلشخورو ترک کردید خیلی نامردین ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/thumbnail-774270-0001.jpg
:V
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، bOoOoOy ، Ɗєя_Mσηɗ
(27-05-2020، 22:05)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 22:03)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 22:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحرف D:
عمته :|
هیچکس نمیتواند...
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(27-05-2020، 22:06)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اسمش چیه Telegh_01

من بگم اخطار میگیرم D:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، bOoOoOy
(27-05-2020، 22:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 22:06)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اسمش چیه Telegh_01

من بگم اخطار میگیرم D:

همونی ک من فکر میکنم تو فکر میکنی؟
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(27-05-2020، 22:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان اسمش چیه Telegh_01

من بگم اخطار میگیرم D:

در گوش من بگو :v
ناموسا بگو بخندیم :}
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ
(27-05-2020، 22:07)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 22:05)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحرف D:
هیچکس نمیتواند...

رلته ||:

ده صفحه تحقیق فرستادم برا معلمم سین نمیکنه ||||:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(27-05-2020، 22:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-05-2020، 22:07)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحرف D:
هیچکس نمیتواند...

رلته ||:

ده صفحه تحقیق فرستادم برا معلمم سین نمیکنه ||||:

رل ندارم لعنتی (((:

دیگه نفرست تا ادم شه D:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان