امتیاز موضوع:
  • 113 رأی - میانگین امتیازات: 4.27
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

پیشنهادات

میتونیم تم یا استایل هر ارسال رو که به هر رنگی که کاربر خواسته در بیاریم.
یعنی مثلا من که این ارسال رو دادم این تم دورو ور ارسال به رنگی باشه که خودم میخوام.
میتونیم این تکنولوژی رو به اختیار همه ی کاربران فلشخور و در هر مقامی که هستند قرار بدیم.
درسته.
کار سختیه ولی فلشخور پر طرفدار تر میشه.
Everything is Temporary(:
پاسخ
آگهی
(17-05-2020، 0:18)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میتونیم تم یا استایل هر ارسال رو که به هر رنگی که کاربر خواسته در بیاریم.
یعنی مثلا من که این ارسال رو دادم این تم دورو ور ارسال به رنگی باشه که خودم میخوام.
میتونیم این تکنولوژی رو به اختیار همه ی کاربران فلشخور و در هر مقامی که هستند قرار بدیم.
درسته.
کار سختیه ولی فلشخور پر طرفدار تر میشه.

میشه اما باید برنامه نویسی کرد که وقت بره و هزینه بر !
پاسخ
 سپاس شده توسط red_Queen ، Jack Daniel'ѕ ، Ɗєя_Mσηɗ
@SABER
سلام علیکم عمو صابر.
از شما خواسته ای دارم که به ذیل زیر است:
این جانب پرهام به شما درخواست میکنم که میشه لطفی کنین،که  من بتونم نویسنده ی یک بخش بشم؟
2=ایا شما میتوانین که به جای کاربر عادی لقبی را به نام(کاربر تکنولوژی)به این بنده ی حقیر بدین؟
چون من از شرکت فضایی ناسا استخدام شدم.
با همکارانم صحبت کردم.
خوشحال میشم که درخواست مرا براورده کنین.
اگر هم که هزینه بر و وقت بر است،اشکالی ندارد.
مرسی از شما.

پرهام
پاسخ
 سپاس شده توسط SABER
ای کاش میشد اونهایی که عضو سایت نیستن هم نظر بدن...

@SABER

(28-05-2020، 19:12)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER
سلام علیکم عمو صابر.
این جانب پرهام به شما درخواست میکنم که میشه لطفی کنین،که  من بتونم نویسنده ی یک بخش بشم؟
2=ایا شما میتوانین که به جای کاربر عادی لقبی را به نام(کاربر تکنولوژی)به این بنده ی حقیر بدین؟
با همکارانم صحبت کردم.
مرسی از شما.

پرهام

شرایط برای نویسنده شدن رو باید داشته باشید.
پاسخ
 سپاس شده توسط SABER
(28-05-2020، 20:33)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کاش میشد اونهایی که عضو سایت نیستن هم نظر بدن...

@SABER

(28-05-2020، 19:12)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER
سلام علیکم عمو صابر.
با همکارانم صحبت کردم.
مرسی از شما.

پرهام

شرایط برای نویسنده شدن رو باید داشته باشید.
من از اقا صابر پرسیدم. Dodgy
پاسخ
(28-05-2020، 20:33)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کاش میشد اونهایی که عضو سایت نیستن هم نظر بدن
قبلا میشد بنظرم.
دیدن فقط کار باتهارو واسه تبلیغ راحت تر میکنه برداشتن این امکانو (اقای پورمنم برداشت اگه اشتبا نکنم)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

پاسخ
 سپاس شده توسط SABER ، Medusa ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ☪爪尺.山丨几几乇尺☪
سلام. می تونید نام کاربری اختیاری خودتون رو عوض کنید.
@ppparhhhammm
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
http://www.akskhor.ir
پاسخ
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، Ɗєя_Mσηɗ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، م‍حمّد ، Medusa
(28-05-2020، 23:48)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام. می تونید نام کاربری اختیاری خودتون رو عوض کنید.
@ppparhhhammm
سلام.باید دیویستا پست ارسالی داشته باشم.
پاسخ
@sclvrFox
اان من چیکار کنم برای اسم؟

دیویستا پست ارسالی داشته باشم خوبه؟
@SABER

نام کاربری عوض کردن به 200 تا پست ارسالی نیاز داره منم تا اول مرداد بیشتر وقت ندارم.
پاسخ
(29-05-2020، 10:57)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sclvrFox
اان من چیکار کنم برای اسم؟
اول دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این لینکو بزن.
گزینه عنوان کاربری اختیاری رو به هرجی میخوای تغییر بده (سمت چپ بالا)
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

پاسخ
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
Minioni پیشنهادات کاربران مخصوص نوروز 1400

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان