قربون انجمن برم من
تو ازگروه حذفم کن
منم از پیوی و انجمن
تو ازگروه حذفم کن
منم از پیوی و انجمن
|
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۴ |
|||||||||||
قربون انجمن برم من
تو ازگروه حذفم کن منم از پیوی و انجمن
03-06-2020، 14:19
(03-06-2020، 14:13)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کمک خواستی اطلاع بده (03-06-2020، 14:19)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من چهره واقعی تورو دیدم مال خیلی از پسرا میخواین ازمون اتو بگیرین که بعدش ما بهتون عکس و.. بدیم واقعا که اینجا دیگه نمیتونی پیاممو حذف کنی بقیه نبینن دخترا هیچ(بیشترشون سو تفاهم نشه پسرای انجمن شماها تکین) پسری پاک و معصوم نیس گول هیچکسو نخورین هیچوقت فقط یه نصیحت از اجی کوچیکه یا بزرگتون
03-06-2020، 14:22
(03-06-2020، 14:20)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مدرک تمام من خیلی حرفا پشتمه شنونده باید عاقل باشه طلا که پاکه چه منتش به خاکه تمام
اره معلومه
ببین هدفت چی بود نمیدونم ولی همه یه چیزایی از اون چیزا میدونن حالا کاری ندارم کی بهشون گفته یا از کجا اگه میخواستی ثابت کنی من نمیدونم به خودتت ربط داره اینجاهم گفتم تا بقیه بدونن اصلا اونموقع هم میخواستی رمز فلش خور رو ازم بگیری به بهانه موضوع گذاشتن الانم میخواستی حرف ازم بکشی بیرون درمورد این چیزا به هر حال همه بدونن چیکارا میکنی از مدیرای گ.ا عذر خواهی میکنم ولی امپرم زده بود بالا باید میگفتم وگرنه خالی نمیشدم
03-06-2020، 14:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-06-2020، 14:29، توسط Sirvan10_a.)
(03-06-2020، 14:24)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهرم مدرک. من دارم ولی رو نمی کنم. دتهوه قسکانی گروه که دتکوت اوه دوستی هیه اوه ژنی هیه اوه مردی هیه و.... دانیم خلاص بای اصلا یک سوال من در اینجا در بلاک لیست شما قرار دارم چطور این حرف هارو زدم برام سواله ![]() ![]()
03-06-2020، 14:31
(03-06-2020، 14:27)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پ.خ نمی تونی ارسال کنی ولی الان توی گ.آ هستی ارسالات هم بسته میشن برای کسی که بلاکت کرده ولی می زنه روش می تونه بخونه
03-06-2020، 14:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-06-2020، 14:40، توسط Sirvan10_a.)
(03-06-2020، 14:31)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینو میدونم نسیم خانوم ولی من کجای گ.ا این حرف های که ایشون میزنه رو گفتم. اگه میشه رسیدگی کنید. اگه مدرک داره رو کنه اگه هم نداره لطفا رسیدگی بفرمایید با تشکر دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بوی شمال @"мιѕтαкє" اقا امیرحسین من یک سوال دارم اگه کسی از اعضا توی برنامه با بچه های اینجا در ارتباط باشه خلاف قوانینه؟؟؟
ببین اقا سیروان تو اولیش نیستی
من همه حرفام از رو شوخیه تو گروهم گفتم اقا محمدم میدونه خودش جنس حرفامو کامل میفهمه من هرچیم گفتم.در مورد اقا صابر اونم شوخی بود من اهل این بازیا نیستم میخوام اصلا خودم برم بهش بگم قبل از تو اسکرین هاتو بزار اره تو مدرک زیادی داریاصلا واسه همین از صدرا خواستی وارد گروه شم که ازم اتو جمع کنی چون باهات دوست نشده بودم چون تو انجمن و تلگرام بلاکت کردممحض اطلاعت اون اکانت تلگرامم اکانت اصلیم نی میدونم میخواس حرفای زیادی رو اینجا بزنیم تا این صفحه اخرین صفحه نشه و بقیه نبینن نمیخوام داغ دلتو تازه کنم ولی عشق بچگیت حق داشته ولت کرده حتما اونم به زور تهدید نگه داشته بودیالانم برو به اقا صابر نشون بده خودشم میدونه شوخی بچه گونه ای بیش نیستالانم شانس اوردی اینجا کسی انلاین نیست نمیخواستم کسیو ناراحت کنم مثل تو نیستمولی خوبه بدونی بزور نمیشه با کسی دوس شد میای به من میگی "میخوام ثابت کنم این چیزارو نمیدونی"چرا بچه های دیگه فلش اینچیزا واسشون مهم نیست پس؟چرا کسی همچین سوالی تاحالا ازم نکرده؟هه بعدش میگن کوردا لاشی نیستن خوبن ولی کاری به ملیت نداره همه میتونن باشناز عربا لرها فارسها ترکا هیچ انتظاری ندارم ولی از کوردها چرا دارم چون منم کوردم ولی بهم ثابت شده هیچ قوم و ملیتی تماما خوب یا تماما بد نیس
03-06-2020، 14:46
(03-06-2020، 14:41)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. https://irsv.upmusics.com/99/Siamak%20Abbasi%20-%20Ma%20Hamo%20Darim%20(128).mp3 بیا اهنگ گوش بده خوبه برات هیچی از حرف های شما نمی فهمم مدرک داری رو بنما. من که خودم درک نمی کنم چی میگی. کل انجمن می دونن من فقط توی انجمن یکی رو میخواستم که الانم شاید این پیامو بخونه. از اون جواب رد شنیدم ولی خیلی تلاش کردم مثبت بشه اما نشد و فهمیدم با ادامه دادن تلاشم اون ناراحت میشه به همین دلیل براش ارزوی خوشبختی کردم دفتم دنبال زندگیم. الانم دوباره براش ارزوی موفقیت میکنم. من رل دارم و به جز اون به هیچ دختری فکر نمیکنم | |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|