امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۶

(10-06-2020، 13:33)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:29)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:26)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:24)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER
اقا صابر بگید من چرا محروم شدممممممممممممممم

مهسا و ستین کار خودتونو کردین Angry

بیخود حرف نزن ما کاری نکردیم
بیخود نیست چرا من محروم شدم‌اونم تا ابد ها

کار شما دوتاست

من میدونم تو کرمت چیه
منو و مهسا ب چیزای مهم تری فک میکنیم ن تو
اصن ارزش این کارم نداری
اوکی چیزی نمیگم‌تا عصبی نشی اخطار بگیر نویسنده شدنت به باد بره من مثل شما بخیل نیستم

(10-06-2020، 13:32)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:30)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:28)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:26)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار شما دوتاست

عه!
از كجا فهميدي اونا بنت كردن
تو چقدر باهوشي لامصب
ببین غزل لطفا تیکه ننداز من اون دوتا رو میشناسم‌همون باعث شد من نویسنده نشم تو خیلی چیز را نمی دونی  نمی دونییییییییییییییییئییی.

من الان دلیل محرومیتمو میخوام زود بگین

بابا سیروان اروم باش
بزار مدیر بیاد جوابتو میدع
الان من اروم.یعنی وقتی شنیدم اکانت بن شده خون به مغزم نرسید

ببین پسر خوب
من نویسنده شدن انقدر برام مهم نیس ک همه جا پر کنم ب من رای ندادن !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط setayesh-
آگهی
(10-06-2020، 13:30)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:28)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:24)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@SABER

بیخود حرف نزن ما کاری نکردیم

کار شما دوتاست

عه!
تو چقدر باهوشي لامصب
ببین غزل لطفا تیکه ننداز من اون دوتا رو میشناسم‌همون باعث شد من نویسنده نشم تو خیلی چیز را نمی دونی نمی دونییییییییییییییییئییی.

دليل بن شدنتو بايد از ناظم يا عمو صابر بپرسي نه كس ديگه
 سپاس شده توسط setayesh- ، لــــــــــⓘلی

من که بن نکردم از آقا امیرحسین باید بپرسی
 سپاس شده توسط setayesh- ، ßяɪcε ، ρσєѕɪ
میشه لطفا بس کنید؟؟؟

سیروان تو که تگ کردی و باید منتظر باشی

ستین جونم تو هم هیچی نگو هر چی بگی باز هم سیروان حرف میزنه
باشه ؟؟؟
مغـرور نیستـَـم!
وَلـے لُــزومـے نَداره با هـَمـه مِهـربون باشـَـم خـُبـ ?!
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(10-06-2020، 13:37)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:36)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار شما دوتاست

عه!
تو چقدر باهوشي لامصب
ببین غزل لطفا تیکه ننداز من اون دوتا رو میشناسم‌همون باعث شد من نویسنده نشم تو خیلی چیز را نمی دونی  نمی دونییییییییییییییییئییی.

غزل من کوچیکتم چیزی نگفتم از مهسا وستینم معذرت میخوام غلط کردم خوبه.

الان این دونفر که مسولا بیان توضیح بدن برای بنده

حرف نزن و دعوا نكن تا بيان
(10-06-2020، 13:37)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:36)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:33)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:29)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار شما دوتاست

من میدونم تو کرمت چیه
منو و مهسا ب چیزای مهم تری فک میکنیم ن تو
اصن ارزش این کارم نداری
اوکی چیزی نمیگم‌تا عصبی نشی اخطار بگیر نویسنده شدنت به باد بره من مثل شما بخیل نیستم

(10-06-2020، 13:32)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا سیروان اروم باش
بزار مدیر بیاد جوابتو میدع
الان من اروم.یعنی وقتی شنیدم اکانت بن شده خون به مغزم نرسید

ببین پسر خوب
من نویسنده شدن انقدر برام مهم نیس ک همه جا پر کنم ب من رای ندادن !

ستین من کوچیکتم ول کن تا اخطار نگیری باشه من نوکرتم ول کن بزار اخطار نگیری اوکی

(10-06-2020، 13:36)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار شما دوتاست

عه!
تو چقدر باهوشي لامصب

غزل من کوچیکتم چیزی نگفتم از مهسا وستینم معذرت میخوام غلط کردم خوبه.

الان این دونفر که مسولا بیان توضیح بدن برای بنده

تو ک همیشه جلو من کوتاه میای ، تسلیم میشی
بهتره دفعه های بعدی حرفی نزنی
ک فقط باعث کوچیکتر شدن خودت میشه
ی بار دیگ ام تو روبیکا بهم پیام بدی روبیکا رو پاک میکنم
سیمم میشکنم با ی خط دیگه میام
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط setayesh- ، ρσєѕɪ
(10-06-2020، 13:39)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2020، 13:38)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='عصبیییی' pid='3573037' dateline='1591784640']

من که بن نکردم از آقا امیرحسین باید بپرسی

می تونستی خیلی محترمانه بیای به یکی از دوستات بگی پ.خ بزنه به اقا صابر یا آقا امیرحسین اونا جواب شو به تو بدن
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ßяɪcε ، Ɗєя_Mσηɗ
(10-06-2020، 13:38)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه لطفا بس کنید؟؟؟

سیروان تو که تگ کردی و باید منتظر باشی

ستین جونم تو هم هیچی نگو هر چی بگی باز هم سیروان حرف میزنه
باشه ؟؟؟

من دیگه چیزی نمیگم عشقم
اینم انقد خودشو کوچیک کنه تا زیر پا له بشه
Karlina
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، setayesh-
خودمم اینقدر درباره ی خودم نمیدونستم Telegh_01

خاک تو سر این دخترای مدرسه
به خاک سیاه بشینین Dodgy
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، لــــــــــⓘلی ، setayesh-
(10-06-2020، 13:56)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"‌anill"
نسیم خانوم‌اقا صابر که ان ازش پرسیدی؟؟

@"sclv‌rFox"

ممد داداچ از اقا صابر دلیل محرومیت اکانت من‌تا ابد رو بپرس
مدیرای ثابت دیگه هم میتونن دلیلشو ببینن.
لازم نیست از خود اقا صابر بپرسی
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان