10-06-2020، 13:36
(10-06-2020، 13:33)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 13:29)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوکی چیزی نمیگمتا عصبی نشی اخطار بگیر نویسنده شدنت به باد بره من مثل شما بخیل نیستم
(10-06-2020، 13:26)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 13:25)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیخود نیست چرا من محروم شدماونم تا ابد ها
(10-06-2020، 13:24)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@SABER
اقا صابر بگید من چرا محروم شدممممممممممممممم
مهسا و ستین کار خودتونو کردین
بیخود حرف نزن ما کاری نکردیم
کار شما دوتاست
من میدونم تو کرمت چیه
منو و مهسا ب چیزای مهم تری فک میکنیم ن تو
اصن ارزش این کارم نداری
(10-06-2020، 13:32)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان من اروم.یعنی وقتی شنیدم اکانت بن شده خون به مغزم نرسید
(10-06-2020، 13:30)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 13:28)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ببین غزل لطفا تیکه ننداز من اون دوتا رو میشناسمهمون باعث شد من نویسنده نشم تو خیلی چیز را نمی دونی نمی دونییییییییییییییییئییی.
(10-06-2020، 13:26)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیخود نیست چرا من محروم شدماونم تا ابد ها
کار شما دوتاست
عه!
از كجا فهميدي اونا بنت كردن
تو چقدر باهوشي لامصب
من الان دلیل محرومیتمو میخوام زود بگین
بابا سیروان اروم باش
بزار مدیر بیاد جوابتو میدع
ببین پسر خوب
من نویسنده شدن انقدر برام مهم نیس ک همه جا پر کنم ب من رای ندادن !