10-06-2020، 15:04
(10-06-2020، 14:57)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 14:55)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما ۱۸ چرخ
(10-06-2020، 14:52)عصبیییی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2020، 14:50)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخخخخخخخخ.
سیروان با اومدنش یه شاهکاری هم کرد:
اگه گفتین؟
همه ادمای عضو(البته مهم ها)انلاینن.
من تازه فهمیدم که چقدر وراجم.
جون واقعا حق با منه
(10-06-2020، 14:52)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شما مارو اسفالت نکن چیزه دیگه نمیخوایم
(10-06-2020، 14:50)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سیروان با اومدنش یه شاهکاری هم کرد:
اگه گفتین؟
همه ادمای عضو(البته مهم ها)انلاینن.
واااووو ..
حالا تازه زنده ایم مدیونشیم
اشتباه گرفتی ..
ببین من لودرم .. هرکی زیرپام باشه رو میپوکونم
واقعا نمیدونم چرا وقتی بهم تیکه میندازی و مسخرم میکنی میخندم.
عکس های پروفایلتو دیدم![]()
![]()
![]()
![]()
اونقدر تعریف کردی وسوسه شودم
چون نمیفهمی چ خبره!
هه .. واقعا فک کردی من قسمایی ک خوردیو باور کردم؟
ی ادم انقدر پست ک قسم دروغ بخوره .. اونم قسم خدا
واقعا برات متاسفم ..
چشاتم روشن ک منو دیدی .. خوشبحالت ..
بعدشم در اولین فرصت ب اون ابجیت بگو بیاد بهت طرز نوشتن حروف یاد بده ک با مایه ضایع بودن و خندیدن مردم نشی !
البته میتونی ع پایه هم شروع کنی .. اینطوری بهتره!
دیگه حرفی باهات ندارم ..
وقتی باتو حرف میزدم یاد گرفتم با بقیشون چطور باید رفتار کنم ..
ینی برا خودم بیشتر متاسفمم
خیلی خیلی بیشتر ..