امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸

هی مغرورا روزتون مبارک

بعضی مغرورا روز ندارن

همگی بزنید رو امضام

@m.h.sa اصل بده Telegh_01

@scarz اصل؟ Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(23-06-2020، 17:10)scary نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشابه چه رنگی باشه؟ ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(23-06-2020، 17:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2020، 17:10)scary نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشابه چه رنگی باشه؟ ._.

سبز

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ 7
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(23-06-2020، 17:04)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2020، 16:52)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خون قرمزِ چون آهن داره Telegh_24

حالا همین آهن ها هی میرن تو قلبمون . یعنی واقعا قلب ها از جنس آهن هستش

نکته ی جالتر اینکه پسرا میانگین خونشون آهن بیشتری داره نسبت به دخترا ! حالا هی بگین چرا پسرا بی احساسن
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(23-06-2020، 16:57)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2020، 16:53)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2020، 16:47)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2020، 16:43)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2020، 16:40)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نا اون قسمت D:
این در مورد چیزی بود که اون میدونست و ما نمیدونستیم :|
باز چَرا ؟ ._.

خطريه بحثاتون !
ميرم اونور اب پرتغال ي ساعت ديگه D:

ناجووور D:
کم بخور :| .. پوکید معدت ._.
مراقب خودت باش نگرانتم ):
من حاضرم جونمو بدم بخاطرش )':

چش چش .-.
اومدم تل میبینم لف دادیا از اونجا :|
جونتو به خاطر منم بده )":
نميدم لف ازونجا |:
بخاطر تو هم ميدم (:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
بازم دیر رسیدم/:
اه/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ
@m.h.sa

بسیار بسیااار عاشق نوشیدنیام ، کم کم دارم همه رو امتحان میکنم D:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ρσєѕɪ ، ɪᴄᴇ ، Ɗєя_Mσηɗ ، saba 3 ، ρυяρℓє_ѕку
(23-06-2020، 18:23)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa

آیسی مانکی پیناکولادا 
فک کنم خوشت بیاد D: 
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ 7
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، saba 3 ، ρυяρℓє_ѕку ، شـــقآیــق
(23-06-2020، 18:43)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2020، 18:23)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@m.h.sa

آیسی مانکی پیناکولادا 
فک کنم خوشت بیاد D: 

مانکی خیلی سوسولیه دیگه:|

@m.h.sa

فقط بوگوماندا 
و هایپ
زیرو هم که نیاز به گفتن نداره عشقیه برای خودش**
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку ، Ɗєя_Mσηɗ ، ɪᴄᴇ
(23-06-2020، 17:35)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2020، 16:57)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2020، 16:53)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2020، 16:47)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-06-2020، 16:43)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خطريه بحثاتون !
ميرم اونور اب پرتغال ي ساعت ديگه D:

ناجووور D:
کم بخور :| .. پوکید معدت ._.
مراقب خودت باش نگرانتم ):
من حاضرم جونمو بدم بخاطرش )':

چش چش .-.
اومدم تل میبینم لف دادیا از اونجا :|
جونتو به خاطر منم بده )":
نميدم لف ازونجا |:
بخاطر تو هم ميدم (:

بی عدب ): ، یه چیزی بت میگم بگو چشم عع :|
لازمه بگم عشق منی ؟ &_&
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، saba 3

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان