امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸

ناموسا به این نگو برادر ._.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ρσєѕɪ
آگهی
(24-06-2020، 3:14)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان یادته منت میکردی مدیر بشی؟ v:
نویسنده شدن

قضیه رو عوض نکن عمو جون.

(24-06-2020، 3:14)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 3:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 3:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 3:09)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 3:07)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مگ اصا ب تو زنگ زدم ؟
مگ من بات صحبت کردم ؟o_O
نه عمم اوکی تو خوبی

(24-06-2020، 3:09)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب برادر من ، اگه من توان ساخت پیام خصوصی داشتم پس ساختن چنین چیزیم نباید برام سخت باشه !
اره دیگه خودت اعتراف کردی گوگولی

ای بابا ):
عجب کاری کردم ):

ینی من الان توانایی ساخت پیام دارم ^^؟

برای کسی که به قول خودش یه پا هکر و دست به کامپیتورو روز شب تو مجازی و تجربش از من بیشتره بله  میشه

ددچ من هکر نیستم اصا هکر‌بودم اینجا‌نبودم
من والا دس ب کامپیوترم نیستم دس ب گوشیم همش :/
اره تو خوبی راستی دستور از بالا اومد نگو برادر

(24-06-2020، 3:12)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*SIRVAN*
کی گفته نميفته...والا ما که ميبينيم
چی؟
بحث چیو؟
نویسنده؟
میگفتی مدیر بشی چون نمیدونستی اول باید نویسنده بشی :v

اوه ، ینی انقدر عاشقشی حرفشو‌هنو گوش میکنی ؟ D:
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، ρσєѕɪ
گوشیم ۱۰ درصد
ناموسا شب بخیر دایی
(24-06-2020، 3:18)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث چیو؟
نویسنده؟
میگفتی مدیر بشی چون نمیدونستی اول باید نویسنده بشی  :v

اوه ، ینی انقدر عاشقشی حرفشو‌هنو گوش میکنی ؟ D:
عاشقش نیستم فقط اینش خوبه ترسی نداره رو راسته اهل دروغ نیست

(24-06-2020، 3:21)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیم ۱۰ درصد
ناموسا شب بخیر دایی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/oii7_img_20200624_045820_124.jpg

این عکسو یکی از دوستام از صحفه من گرفته نگاه کن حالت ندارم این مدرک منم من درست یک هفته انونبودم امشب ان شودم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/files/oii7_img_20200624_045820_124.jpg
حروم شد شارژ گوشی منم /:
تف تف فقد تفففففف
(24-06-2020، 3:28)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حروم شد شارژ گوشی منم /:
تف تف فقد تفففففف

از حرص ديگه خوابم نميبره._.جرررررررر
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
وقتی جوابی ندارن و جواب فرار میکنن شارژه گوشی تموم میشه عجب چیزه دنیا

عجب چیزه بشر توی ۲ ساعت ۱۰۰ بار حرف عوض کرد Sleepy Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided
(24-06-2020، 3:42)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب چیزه بشر توی ۲ ساعت ۱۰۰ بار حرف عوض کرد Sleepy Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided

برو بخواب.__.
(24-06-2020، 3:45)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-06-2020، 3:42)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب چیزه بشر توی ۲ ساعت ۱۰۰ بار حرف عوض کرد  Sleepy  Undecided  Undecided  Undecided  Undecided  Undecided

برو بخواب.__.
چشم اناهید خانوم. فعلا‌.

ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ اقتصاد :
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ X ﺭﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﯾﺪ؟
ﻧﺎﺯﯼ : 23.5
ﮔﻠﯽ : 23.5
ﻣﻬﻨﺎﺯ : 23.54

ﭘﺴﺮﺍ ﺑﻌﺪ از ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ اقتصاد :
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ X ﺭﻭ ﭼﻨﺪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﺩﯾﺪ؟
ﻏﻼﻡ :574
ﯾﻮﺳﻒ : 0.29
محمود :138-
حسن : كدوم X حاجي؟؟؟ مگه ضربدر نبود؟؟

عاشق این حسن ام??

10 سال بعد

نازی=خانه دار
گلی =خانه دار
مهناز=خانه دار

غلام =جراح دیسک وستون فقرات
یوسف =خلبان
محمود=مهندس نانو
حسن = رئیس جمهور ?

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان