25-06-2020، 4:10
حوصلم پوکيد.-.
شدم جغد شب.-.
به قول مهسا:ايح.-.
شدم جغد شب.-.
به قول مهسا:ايح.-.
|
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ |
|||||||||||
25-06-2020، 4:10
حوصلم پوکيد.-.
شدم جغد شب.-. به قول مهسا:ايح.-.
خداوکیلی دیر نخوابید
![]() ![]() صبح بخیر ملت
25-06-2020، 4:28
(25-06-2020، 4:19)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نميشه.-.سخته-_- صبح بخير..
25-06-2020، 8:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-06-2020، 8:40، توسط Sirvan10_a.)
(25-06-2020، 0:16)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها تینا خانوم فیلم دو برات ارسال کرد؟ دیدی؟ افرین خواهشن این دفعه خواستی از این کارا بکنی به دو چیز توجه کن اول اینکه همه چیز درست باشه و سوتی ندی دوم اینکه ببین طرف مثل بقیه بچه ها ازت میترسه و سکوت میکنه(منظورم بعضی از دسمال ها بود نه همه). اوکی فکر کنم اکه من مثلا با مهران این کارو برای شما انجام میدادیم مثل تو و مهسا الان هردومون بن بودیم. ولی تو ناظمی و اونم ناظم پشتشه اخطارم به زوری گرفت. ![]() ![]() خوش باش گوگولی ![]() ![]() ![]() @"мιѕтαкє" راستی تو پیام ناشناس دو تا پیام منو چرا حذف کرد ![]() یکیش که نصیحتی بود ![]() یکیشم حق داشتی چون حرف حق بود در مورد تو و یه نفر باشه بابا نمیدونم اخرش میخوای چیکار کنی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به کارما ایمان داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که صد درصد ایمان دارم.....
25-06-2020، 9:09
چطورین میمون ها
25-06-2020، 9:34
بله
بله ._.
25-06-2020، 9:51
میمون بهتر هزار صد مرتبه از این توده ی خوش استقبال بد بدرقه
25-06-2020، 10:01
25-06-2020، 10:17
سیلام دوستان
(25-06-2020، 8:31)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بابا چی زر زر میکنی ؟ v: این اسکرینو یکی دگ بم داد اذیتت کنیم v: خیلی فاز برداشتیا v: سرم درد گرفت :/ بابا فارسی دارم میگم ، ترکی بلد نیستم بگم بفهمی :/ دو سه روز ایسگا شدی ، با این اسکرین ، و به این دست و پا زدن و قهرمان بازیت داریم میخندیم D: اوکی؟ دگ گفتم ایسگا شدی ، پَ دگ کائناتو پایین نیار ، سرم درد گرفت :| عمو تو هنو ب بلوغ نرسیدی سیبیلات در نیومده ، به من میگی گوگولی؟ عجبا :| دهنتو ببند دگ سرمون درد گرفت :/
| |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|