27-06-2020، 22:14

|
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ |
|||||||||||||||||||||||||||||
27-06-2020، 22:14
![]()
27-06-2020، 22:15
(27-06-2020، 22:14)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عــي جــانم D: ❤️
(27-06-2020، 22:15)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فق واسه توعا ): ♥ (27-06-2020، 20:12)sina34916 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فک نکنم تو انجمن خواهر کسی باشم ._.
27-06-2020، 22:16
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-06-2020، 22:17، توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ.)
شما با من بد حرف میزنین.
ایا از من بدتون میاد؟ باشه. من میرم. ناراحتم کردین. نمیدونم به دلیل و علاقه ای با من بد حرف میزنین. فقط اتش جهنم بر سر کسانی که به من میخندند و بد میگویند. من اسلامی نیستم. چون ایرانی نیستم. حرفی ندارم. GOOD BYE GUYS
27-06-2020، 22:17
(27-06-2020، 22:16)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بيخيال بزار جشن بگيريم
27-06-2020، 22:19
(27-06-2020، 22:17)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ناموسا هردفه نیسم یه اتفاق خفنی میفته که باعث میشه بیام D:
27-06-2020، 22:20
(27-06-2020، 22:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نرو هيچوقت )':
27-06-2020، 22:20
مهسا دیدی چیشددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ن دیدی چشیددددددددددددددددددددددددددد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
(27-06-2020، 22:20)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. دلبرِ مشکیِ من ❤ شما جون بخا .-. (27-06-2020، 22:20)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چی شددددددددددددددددددددد
27-06-2020، 22:24
I can read your mind and I know your story
میتونم ذهنتو بخونم و داستانتو میدونم I see what you're going through میدونم نقشت چیه It's an uphill climb, and I'm feeling sorry داره کارمون روز به روز سخت تر میشه و من ار این بابت متاسفم But I know it will come to you ولی میدونم که همه چیز به تو ختم میشه Don't surrender 'cause you can win سعی نکن تسلیم بشی چون موفق نمیشی In this thing called love در این قضیه ای که اسمش "عشقه" When you want it the most there's no easy way out وقتی بد تر از هر لحظه دیگه عشق رو میخوای بدست آوردنش سخت تر میشه When you're ready to go and your heart's left in doubt وقتی آماده عاشق شدنی ولی قلبت مطمئن نیست Don't give up on your faith به سرنوشتت تسلیم نشو Love comes to those who believe it کسانی عاشق میشن که بهش باور دارن And that's the way it is و همینه که هست When you question me for a simple answer وقتی آسونترین سوال رو از من می پرسی I don't know what to say, no نمیدونم چی باید بگم But it's plain to see, if you stick together ولی کاملا جوابش معلومه، اگه همیشه با من باشی You're gonna find a way, yeah یه راهی پیدا خواهی کرد، آره Don't surrender 'cause you can win سعی نکن تسلیم بشی چون موفق نمیشی In this thing called love در این قضیه ای که اسمش "عشقه" When you want it the most there's no easy way out وقتی بد تر از هر لحظه دیگه عشق رو میخوای بدست آوردنش سخت تر میشه When you're ready to go and your heart's left in doubt وقتی آماده عاشق شدنی ولی قلبت مطمئن نیست Don't give up on your faith به سرنوشتت تسلیم نشو Love comes to those who believe it کسانی عاشق میشن که بهش باور دارن And that's the way it is و همینه که هست When life is empty with no tomorrow وقتی زندگی آدم تهی از فردا میشه And loneliness starts to call و تنهایی به صدا در میاد Baby, don't worry, forget your sorrow عزیزم، نترس، غم و اندوهت رو فراموش کن 'Cause love's gonna conquer it all, all چون عشق بر همه این مشکلات غلبه می کنه When you want it the most there's no easy way out وقتی بد تر از هر لحظه دیگه عشق رو میخوای بدست آوردنش سخت تر میشه When you're ready to go and your heart's left in doubt وقتی آماده عاشق شدنی ولی قلبت مطمئن نیست Don't give up on your faith به سرنوشتت تسلیم نشو Love comes to those who believe it کسانی عاشق میشن که بهش باور دارن And that's the way it is و همینه که هست When you want it the most there's no easy way out وقتی بد تر از هر لحظه دیگه عشق رو میخوای بدست آوردنش سخت تر میشه When you're ready to go and your heart's left in doubt وقتی آماده عاشق شدنی ولی قلبت مطمئن نیست Don't give up on your faith به سرنوشتت تسلیم نشو Love comes to those who believe it کسانی عاشق میشن که بهش باور دارن And that's the way it is و همینه که هست That's the way it is همینه که هست That's the way it is, babe همینه که هستف عزیزم Don't give up on your faith به سرنوشتت تسلیم نشو Love comes to those who believe it کسانی عاشق میشن که بهش باور دارن And that's the way it is و همینه که هست | |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|