امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸

(30-06-2020، 17:20)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 16:34)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 16:24)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تلخون 

ترخون ! 

تشکر..

خواهش میکنم  
p345

(30-06-2020، 18:54)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 16:34)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سمت راست F12 
یه دکمه هست 
Print screen 
یا مخفف اش 
اونجایی که میخوای عکس بگیری دکمرو بزن 
بعد برو توی paint 
Ctrl + V 
بعدم سیو کن

اقا دمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت گرممممممممممممممممممممممممممممممممممممم
تشکر(:
خواهش میکنم
fly2
(30-06-2020، 19:06)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 19:03)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا آخر عاقبت همرو بخیر کن:ngh:
ی عزیزم واقعیم گیر من میاد:ngh:

از این آرزوها نکن پشیمون میشی

یهو میبینی یکسی بهت میگه عزیزم که عزیز تو نیست!(:

اونوقت وقتی جواب توجهاتشو با بی توجهیات میدی ،ناخواسته بدجور دلشو می‌شکنی و تو میمونی عذاب وجدان...

چقد خوبه که خیلیا اینو میفهمن ... !

(30-06-2020، 20:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سمت راست F12 
یه دکمه هست 
Print screen 
یا مخفف اش 
اونجایی که میخوای عکس بگیری دکمرو بزن 
بعد برو توی paint 
Ctrl + V 
بعدم سیو کن

ناموسا این همه مصیبت نداره ک -_-
ویندوز + Print screen 
بعد میره تو pictures
پوشه ی screenshots
اوکی شد رف /:
صحیح 
من بلد نبودم اینو راستش ، ولی امتحان کردم کار نکرد 
من خودم با snipping tool کار میکنم میتونی کراپ کنی اون قسمتیو که نیاز داری تو خود اسکرین 
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۸ 174
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق
آگهی
(30-06-2020، 21:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:35)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:33)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:28)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:26)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

D:خیلی خیلی خیلی بیشتر
تازه امسال دوتا کتاب بیخود داشتیم برا اینکه به بقیه درسا برسیم بدون اینکه بهمون درس بدن و از ما امتحان بگیرند 20 گذاشتند
خیلی خیلی خیلی بیشتر به توان۲ D:
از اینش شانس آوردین ولی آخه چه کاریه تو تابستونم آدم بره درس بخونه:/
به توان اخرین عددD:
متاسفانه بله و مامان بنده میگه پاشو برو درسای دهم و یازدهم رو برا کنکور بخون دوازدهم که رفتی نمیتونی بخونی منم حرف گوش کن دارم میخونم

به توان آخرین آرین عددD:
اولالا...درس خون کی بودی تو جیگر:v
من لای کتابامو باز نکردم...حاضرم هر چی بخونم جز کتابای درسی/:
به توان هرچی هس تو دنیاD:
تو تو^^
تو تازه اول راهی لازم نیس من باس بخونم):
به توان توان هر چی عدد هست تو دنیاD:
ژان ژان♡
انشالله دانشگاه قبول میشی یه جای خیلی خوب♡
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ɪᴄᴇ ، شـــقآیــق
(30-06-2020، 21:42)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:38)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:35)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:33)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:28)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خیلی خیلی بیشتر به توان۲ D:
از اینش شانس آوردین ولی آخه چه کاریه تو تابستونم آدم بره درس بخونه:/
به توان اخرین عددD:
متاسفانه بله و مامان بنده میگه پاشو برو درسای دهم و یازدهم رو برا کنکور بخون دوازدهم که رفتی نمیتونی بخونی منم حرف گوش کن دارم میخونم

به توان آخرین آرین عددD:
تو تو^^
ژان ژان♡
(:
❤️  
ایشالا به قول مامان بزرگم خدا از دهنت بشنوه
تابستون خوش بگذره به جا منم خوش بگذرون(:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، شـــقآیــق
(30-06-2020، 21:46)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:42)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به توان اخرین عددD:

به توان آخرین آرین عددD:
تو تو^^
ژان ژان♡
(:
❤️  
ایشالا به قول مامان بزرگم خدا از دهنت بشنوه
تابستون خوش بگذره به جا منم خوش بگذرون(:

عزیز دلم&.&
منکه تو رو میبینم D:
حالا صبر کن::v
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
@scarz

يخمكا اب شدن نميخواي ببري ؟ |:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ɪᴄᴇ ، شـــقآیــق
(30-06-2020، 21:49)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@scarz

بذا فریزر 

فردا میام D:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(30-06-2020، 21:51)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:49)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@scarz

بذا فریزر 

فردا میام D:

بدو بيا زود تموم ميشه ها

اون يكي كه ترش بود واسه روز تولدت (:
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ
(30-06-2020، 21:54)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:51)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@scarz

بذا فریزر 

فردا میام D:

بدو بيا زود تموم ميشه ها

باشه صُب علی الطلوع راس 1 اونجام D:
من دلمو صابون زده بودم واسه اون 
کادو تولد یخمک میدی ؟ -_-
به ما که رسید شد یخمک
به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینا جَک میده 
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Ɗєя_Mσηɗ
(30-06-2020، 21:57)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:54)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@scarz

بذا فریزر 

فردا میام D:

بدو بيا زود تموم ميشه ها

به ما که رسید شد یخمک
به دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینا جَک میده 

خيلي زوده لعنتي ._.
خب قرار شد كادو تولدت بهت يخمك بدم ديگه
اخي ):
نده بهش پررو ميشه P:
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ
(30-06-2020، 22:01)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-06-2020، 21:57)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به ما که رسید شد یخمک
اینا جَک میده 

خيلي زوده لعنتي ._.
خب قرار شد كادو تولدت بهت يخمك بدم ديگه
اخي ):
نده بهش پررو ميشه P:

خب ببینم کی میرسم دیر تر میام 
آب نشن ها
 ))):
کی قرار شد من یادم نیس D:
خب خب ((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان