(02-07-2020، 1:44)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2020، 1:42)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تا حالا يبارم تو صفحه اول نبودم/=
یکم دیگه ادامه بدی شاید به رحم اومدن بزنن اسیر شدیم (:
خسبيدن/= فک کنم بايد تو اسارت به سر ببريم حالا حالا ها|=
(02-07-2020، 1:44)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2020، 1:42)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یکم دیگه ادامه بدی شاید به رحم اومدن بزنن اسیر شدیم (:
(02-07-2020، 1:41)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2020، 1:40)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(02-07-2020، 1:38)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حرفه ای شدن دیگه وقتی ما نیستیم میزنن :|
خخخ:d
من فکر میکردم نسل خخخ منقرض شده دیگه (:
نه من هستم...در حال انقراضيم ولی/=
خداوکیلی مسلمون نیستی (:
الان نصفه شبه مشنگ ميزنم واضح تر بگو بيزحمت/=