05-07-2020، 1:26
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-07-2020، 1:29، توسط ▪неизвестный▪.)
(05-07-2020، 1:24)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 1:15)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 1:14)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اون تام کروز نبود احیایا؟ (:
نظرمه (:
گرم که میشم تازه غیبشون میزنه ._. اون دو نفریم که پنهانن عمه های منن
درود به عمه هات
کسی دیگه بهمون توجه نمیکنه ):
ما بحث فیلممون داغه (: دیگه توجه لازم نداریم که
بقیه باید دلشون بسوزه دوشواری داشته باشن (:
(05-07-2020، 1:23)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 1:03)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسمش اشبیه همینی که گقتم فردا میگم ولی فیلم عالیه فقط بالا +۱۸ چون بیشتر وقت هاش صحنه داره
(05-07-2020، 0:45)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:22)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه فیلم امریکای هست ۸ فصله الان اسمش یادم نیس فردا بهت میگم فقط انقدر خوبه که وقتی فسمت اخرش پخش شد ۴۵٪ شهر امریکا کامل تعطیل شد
یکی ی فیلم بسی جاذاب معرفی کنه-_-
فیلم آمریکایه خب میگفتی چیه, انقد گفتی
خودتو همه رو تو خماری نذار خداوکیلی (:
(05-07-2020، 0:59)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:57)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:32)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باریکلا به این انجمن هوشمند ((:
اینم اشکال نداره من که بیکارم میخونم میبینم
کسی هم نباشم منو ریپلای نمیکنه دوشواری ندارم ._.
ولی خداوکیلی یکم باگارو کم کنید -_-
کار عموس ._. دوشوارش نمیدونم چی شد که اسمامونو عوض نکرد اول ماه
نمیدونم دیگه
ما ناراحتم هستیم یکی بیاد اسمامونو عوض کنه :|
دیگه چجوری بگیم توجه کنن به نظرت؟ ._.
نظری ندارم ._.
(05-07-2020، 0:59)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:56)eliii joooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-07-2020، 0:45)υɴĸɴowɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من خاصم چون خودم خواسم خلاصه ._.
اطلاعیت زخمی شده (:
منم زخمی کرده انقد پیله کردم
جون .-.
هم زخمی شده هم زخمی کرده
ای بابا ):
این دفعه تو غیبت زد حواست باشه ._.
(05-07-2020، 0:45)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه فیلم امریکای هست ۸ فصله الان اسمش یادم نیس فردا بهت میگم فقط انقدر خوبه که وقتی فسمت اخرش پخش شد ۴۵٪ شهر امریکا کامل تعطیل شد
گاتو میگی؟
نه اون نیس یه فیلم دیگه اس سر پادشاهی می جنگند
اها یادم اومد تایم اف کروز
شاید تایم آو کلوس بوده باشه
ولی گاته
من حرف آخرم گاته دادا
از تام کروزو و تویوتا اف جی کروزم پایین تر نمیام به ولله |:
کی ایسگا کیو گرفته یک شخص قاضی بیاد اینجا حکم بده خداوکیلی