امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹

(06-07-2020، 11:53)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:48)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:47)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:41)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رشته بخور‌ و بخواب

استخدام دارید ؟ D:
مهارت زیادی دارم سربلندت میکنم :v

شرایطش سخته باید بیای پی وی v:

سابقه کار ندارما من حاجی D:

خلاصه باید از یه جایی دارای سابقه بشی D;
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، red_Queen ، لــــــــــⓘلی ، ɪᴄᴇ ، Sirvan10_a
آگهی
(06-07-2020، 11:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا خانوم خودش عقل داره
خونوادش هم هسن
مشاوره هم گرفته
الان هم مطمئنه تجربی نمیخونه

بکشید بیرون دگ عی بابا !

والا منم همینو میگم
ادم باید خودش مسیر زندگیشو انتخاب کنه
عزیزم تو با خوانوادت باید مشورت کنی
تصمیم اخرم با خودته
به حرف بقیه اهمیت نده
.Haters  are my greatest  motivators
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، لــــــــــⓘلی ، Sirvan10_a
(06-07-2020، 11:54)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:45)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:38)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:36)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:32)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمتو ک خودم انتخاب کردم D;
.
.
.
.
تو کی ای ؟ تو این منم نیستی D;
بک آف  
ادب رو رعایت کن لطفا

یه بار خواهش کردم 
این بار لحنمو باید عوض کنم
دیگه رو من ریپ نزن و از چیزی ک بهت ربط نداره تغذییه نکن 
عمو جون داداش بزرگتر مودب من وقتی یه چیزی میگم علمشو دارم من برای انتخاب رشته خودم ۱ میلیون پول دادم به مشاوره بگه کدوم برام بهتره.

اونجوری که من از مساوره یاد گرفتم مهسا تو تجربی موفق میشه ولی علاقه ام شرطه که به انسانی علاقه داره.

ولی الان ملیکا ۱۰۰٪ تجربی بهترین رشته رو میاره

ببخشید تو بحثتون میام
ولی اقا سیروان برای قبولی توی دانشگاه معدل شرط نیس
طرف با معدل ۲۰ نتوسته بره هیچ رشته ایی
ادم باید به اینده ی اون رشته درامدش و علاقه ی خودش فکر کنه
این تفکر غلطیه که حتما اگه ۲۰ شدی بری تجربی و مطمعن باشی که قبول میشی برای دانشگاه
پس لطفا انقد مطنعن نگید که حتما موفق میشه
نفس خانوم حرفت راسته و درسته ولی تا جای که من اطلاع دارم مهسا خانوم توی تست زدنم موفقه.

اره نو استان خودمون مرده معدلش ۱۴ بود رتبه تک رقمی اورد گفتن تقلب کردی دوبار ازش امتحان گرفتن.

من خودم با معدل البته تراز قلمچی ثابت کردم توانایشو به شرط تلاش دارم.

تراز اولین ازمون قلمچی من ۳۸۰۰ بود یعنی منفی زده بودم از اخرای دهم تونستم روی رول بیفتم و عادت کنم و ترارمو بیارم بالا
 سپاس شده توسط red_Queen
(06-07-2020، 11:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا خانوم خودش عقل داره
خونوادش هم هسن
مشاوره هم گرفته
الان هم مطمئنه تجربی نمیخونه

بکشید بیرون دگ عی بابا !

تمام 
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ 197
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، لــــــــــⓘلی ، Sirvan10_a
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.ahangsun.ir/music/99/3/saren/Saaren%20-%20Dararo%20Baz%20Kardam%20Beri.mp3

سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Sirvan10_a
کلاهبردارای لعنتی با اون پوز زشتتون.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(06-07-2020، 11:57)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:53)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:48)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:47)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:41)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رشته بخور‌ و بخواب

استخدام دارید ؟ D:

ب نظرت الا به یه جایی رسیدم ؟ (;
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی ، ɪᴄᴇ ، Sirvan10_a
(06-07-2020، 11:57)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رشته بخور‌ و بخواب

استخدام دارید ؟ D:

نری پی وی اینا مهسا xD
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، لــــــــــⓘلی ، Sirvan10_a ، امیر‌حسین
اگه من میگم به تجربی علاقه دارم حتما نباید تجربی برم که
هر چی پیش آمد خوش آمد=__=
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، لــــــــــⓘلی
(06-07-2020، 12:00)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

استخدام دارید ؟ D:

نری پی وی اینا مهسا xD

کجای کاری
رفته تا الان Big Grin

سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، لــــــــــⓘلی ، ɪᴄᴇ ، Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان