امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴

(30-07-2020، 20:16)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 20:13)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 20:10)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 20:05)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 20:02)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شایعه ها چیه راه میندازین من و استاد از دوستان صمیمی هستیم که کارای قدیمی با هم میکردیم . یادم که من و نامجون سال ۲۰۰۸ توی پکن داشتیم مسابقات یوگا با مانع رو تماشا میکردیم بهش گفتم هی نامجون چرا خواننده نمیشی؟ اونم گفت نه بابا صدای منو ننم به زور تحمل میکنه بعد برم خواننده شم؟ خلاصه به هر روشی که بود راضیش کردم

اون اکسوعه که کره ای چینی اعضای ب ت س کره این پکن ام پایتخت چینع /=
بعد اون با اون استایل چطور با تو دوستع؟

اون موقع دیدیم همه دارن میرن پکن منم یه دو تا بلیت خریدم با هم رفتیم خیلی هم خوش گذشت  یادمه که هادی ساعی هم طلا گرفت اتفاقا

دیگه وارد جزئیاتش نمیشم . خطرناکه

اهم/=
بعد همینکه میگی گفته صدامو ننمم نمیتونه تحمل کنه خودش یه هیتع/=
نامجون با اون صدای کلفت و قشنگ

استاد شکسته نفسی میکردن وگرنه همه میدونن صداش رو ننه ش میتونه تحمل کنه

Dodgy Dodgy Dodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
آگهی
(30-07-2020، 20:02)†ʙɪʟʟɪᴇ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:57)Dυкυηg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:53)†ʙɪʟʟɪᴇ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:52)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:50)†ʙɪʟʟɪᴇ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از عرر عررای تو بهتره

فعلا که نیومد اهنگش

مگه عرر عرای منو شنیدی crying

یه تیکه شو پست کرد ناله بود

من عر عرای همه رو شنیدم(:

اصلا دلش میخواد ناله کنه به تو چه ننه شی یا باباش؟

عای (:

وای نگوTelegh_01Telegh_01Telegh_01Telegh_01

عای عای عای عای (::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
(30-07-2020، 19:20)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:17)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:15)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:11)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کشتین خودتونو با بی تی اس|:
فقط شهرام شپره عشقه(=

@мᴀᴢᴇ
۲۰٪ اخطار توهین به سلایقBf8

*******/:

اخطار نگیری من انجمنو به هم میریزمBf8 دیگه نه نویسنده میتونه جلومو بگیره نه مدیر نه بالاتر از اون
بی عدلی داره بیداد میکنه !
وقتی فقط ۴ مدیر از ۱۵ تا پسر باشن معلومه که دخترا از هر تذکری تبرئه میشن.
قرار بود انقلاب کنیم. چی شد؟
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

وات د هللللل
اینجا هنوز هس؟؟
یادش بخیرررر چار پن سال پیش اینجا ول بودیم همش چقد دوست و رفیق داشتم اینجا
یوزر اصلیم بن شده بود فک کنم
چقد فضاش نوستالژیه الان برام 
Smile)))
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ
(30-07-2020، 20:45)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:20)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:17)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:15)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:11)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کشتین خودتونو با بی تی اس|:
فقط شهرام شپره عشقه(=

@мᴀᴢᴇ

*******/:

اخطار نگیری من انجمنو به هم میریزمBf8 دیگه نه نویسنده میتونه جلومو بگیره نه مدیر نه بالاتر از اون

واسه انقلاب اول باید بلیت بگیریم بریم پاریس. پول داری؟
ناشناس
(30-07-2020، 23:13)kimia-new نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وات د هللللل
اینجا هنوز هس؟؟
یادش بخیرررر چار پن سال پیش اینجا ول بودیم همش چقد دوست و رفیق داشتم اینجا
یوزر اصلیم بن شده بود فک کنم
چقد فضاش نوستالژیه الان برام 
Smile)))

یچیزایی مونده ازش هنوز ((:
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۴ 94
 سپاس شده توسط ▪неизвестный▪
(30-07-2020، 23:14)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 20:45)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@мᴀᴢᴇ

*******/:

واسه انقلاب اول باید بلیت بگیریم بریم پاریس. پول داری؟
اگه ناراحت نمیشی باید ۱۳ سال تو عراق باشی.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(((((:
(30-07-2020، 19:40)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:36)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:34)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:29)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2020، 19:28)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سهند....
همونی ک خودت میدونی دیگه...|:
اولش«ق»داره|:

قسطنطنیه؟

ای خدااااااا
ن یچی دیگه|:

قورباغه؟

قهههههههههههههههههههر|:

من قوری فقط به ذهنم میرسه

(30-07-2020، 20:02)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شایعه ها چیه راه میندازین من و استاد از دوستان صمیمی هستیم که کارای قدیمی با هم میکردیم . یادم که من و نامجون سال ۲۰۰۸ توی پکن داشتیم مسابقات یوگا با مانع رو تماشا میکردیم
دادا دوستای صمیمی کارای قدیمی معنیش اون نمیشه
 سپاس شده توسط чернаяЛуна ، شـــقآیــق ، ρυяρℓє_ѕку
(31-07-2020، 0:14)▪неизвестный▪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این شایعه ها چیه راه میندازین من و استاد از دوستان صمیمی هستیم که کارای قدیمی با هم میکردیم . یادم که من و نامجون سال ۲۰۰۸ توی پکن داشتیم مسابقات یوگا با مانع رو تماشا میکردیم
دادا دوستای صمیمی کارای قدیمی معنیش اون نمیشه

خواستم چارتا سنگین بارت کنم که حیف اسم پروفایلتو دیدم ترسیدم
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان