امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۵

(17-08-2020، 20:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 20:03)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 19:59)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 20:03)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و جناب چستر سپاسگزار این شعف هستیم. :"

تازه قبلاٌها لینک پخش آنلاینش هم بود. از کار افتاد و پاک شد.

مرده شور این تکنولوژی رو ببرند که جاهای مهم ارور 404 عه .

بله، البته که من هم زیادی فراخ بودم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که هو کرز؟ 
وگرنه امکان درست کردنش بود. 

هور کرز را قاب باید گرفت آویزان کرد بر گردن

هو کرز هو کرز تا پیروزی. 
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ
آگهی
(17-08-2020، 20:11)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 20:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشاءلله. آره فکر نکنم نبض دست صدا داشته باشه بیش تر لمس کردنیه.

همینطوره .
نمیدونم چرا اینو که گفتی ذهنم رفت سمت ضربان قلب !

اسم قلب رو نیارید تورو سیمرغ قسم. من فوبیا دارم!
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Ɗєя_Mσηɗ
(17-08-2020، 20:08)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 19:57)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 19:53)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 19:51)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 19:48)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به این فکر میکنی که چجوری تایپ میکنم؟
نظر خودت چیه؟ Telegh_42
بله درسته. مزاح بود و دارم با انگشتم تایپ میکنم.

خب خوبه D:
من چرا نویسنده نشدم؟  Angry

:|
|:
فعالیت مداوم /:
بیا بکش D:
فعالیت مداوم دیگه چه --- هست :-}
فعالیت بعد از نویسندگیه :-| نه قبلش.

فعالیت مداوم به انجام عملی گفته میشود که به صورت روزانه و حداقل ده موضوع در هفته با فاصله ی زمانی کم انجام یابد -_-
ن دگ قبل نویسندگی برا نویسنده شدنه ، فعالیتِ بعد نویسندگی برا مدیریت :>
منو نپیچون من خودم از پیچانندگانم D:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Medusa ، فرنودِ بن گیومرث ، لــــــــــⓘلی
(17-08-2020، 20:12)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 20:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 19:59)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من و جناب چستر سپاسگزار این شعف هستیم. :"

تازه قبلاٌها لینک پخش آنلاینش هم بود. از کار افتاد و پاک شد.

مرده شور این تکنولوژی رو ببرند که جاهای مهم ارور 404 عه .

بله، البته که من هم زیادی فراخ بودم و در نهایت به این نتیجه رسیدم که هو کرز؟ 
وگرنه امکان درست کردنش بود. 

هور کرز را قاب باید گرفت آویزان کرد بر گردن

هو کرز هو کرز تا پیروزی. 

بذاذر به دل نشستی .
آیدی تلگرام رِ بده اگه داری اگر صلاح نمی دانی هم که اصلاً ما رو چه به آیدی گرفتن آن هم در شب ظلمات آن هم از پسر؟! (البتّه من هموفوب نیستم)
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، ρσєѕɪ ، Medusa
(17-08-2020، 20:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 20:11)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 20:04)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینطوره .

بدون قسم هم انگشت ها را از تایپ آن کلمه ی فوبیا آور وا می داشتم ._.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، فرنودِ بن گیومرث
(17-08-2020، 20:19)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 20:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینطوره .

اصلاً مور مورمان شد .

یکی هست فقط سپاس می ده Smile))
درود زئوس بر تو باد. فوتبالی هم هستی به حقّ پشوتن.
نطق بنما با ما.
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، ρσєѕɪ
تا حالا گروهو اینقدر شلوغ ندیده بودم
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(17-08-2020، 20:23)₣їḡĦ₮ ₩ỌL₦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا حالا گروهو اینقدر شلوغ ندیده بودم

پس دارم موفّق می شم.
دلُم لک زده بود عامو!

الان می رم وسایل سیرک هم میارم سرگرمی ایجاد کنم
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(17-08-2020، 20:22)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-08-2020، 20:19)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینطوره .

اصلاً مور مورمان شد .

یکی هست فقط سپاس می ده Smile))
درود زئوس بر تو باد. فوتبالی هم هستی به حقّ پشوتن.
نطق بنما با ما.

از انجام این عمل ناخواسته بسی پوزش می طلبم از حضور شریفتان .

اون قُلِ منو میگی ؟
مثنویِ من بسیار کم حرف است D:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
میخوام شروع به نوشتن یک کتاب کنم.
اما نه داستان و رمان،کتاب قانون کشوری.
"500 قانون اصلی کشور"

میدونم خیلیا دارن از اجاره خونه و گرونی و حجاب اجباری رنج میبرن.
ولی من میخوام ایران رو عوض کنم،اینجا دیگه ایران نیست،اینجا آلمانه.
برای مثال:
1-هر گونه کلاه برداری با دلار 30 سال زندان
2-هر گونه خرید ارز غیر قانونی 20 سال زندان
3-هر گونه استراحت بالای ده دقیقه در کارخانه جات حکم اعدام را دارد.
بعد 20 سال نام اینجا ایران نیست.
Everything is Temporary(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان